Ana SayfaKimdirLarissa Gacemer Kimdir?

İlgili Postlar

Larissa Gacemer Kimdir?

2017 yılında Türk vatandaşı olan, eşi Burak Gacemer ile sosyal medyada  paylaştığı videolar ile sıkça gündeme gelen Larissa Gacemer Kimdir? Larissa Gacemer Biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Larissa Gacemer Nerelidir? Larissa Gacemer Kaç Yaşında? Larissa Gacemer Hangi Burç?

Larissa Gacemer, 5 Kasım 1988 tarihinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde dünyaya gelmiştir. Larissa Gacemer’in evlenmeden önceki soyadı Rodrigues’dir. 34 yaşında ve Akrep burcudur.

Larissa Gacemer Kimdir?

Larissa Gacemer’in bir ablası vardır. Oyunculuğa 17 yaşında başladı. Türkiye’ye gelmeden önce Brezilya’da 4 sene tiyatro eğitimi almış.

Yer aldığı reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.

2011 senesinde İzmir’e bir reklam kampanyasında yer almaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır. Tanışıklıkları; Brezilya döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden çift, Larissa’nın sonra da İstanbul’a gelerek Mayıs 2011 yılında evlenmeleriyle son bulmuştur.

2012 senesinde “Krem” dizisinin yönetmeni telefonla arayıp “Krem” dizisinde yer almasını istemiştir. Bu dizide Duygu Yetiş, Kenan EceEbru Akel ile birlikte rol aldı.

İngilizce ve Portekizçe bilen Larissa Gacemer, Türkçe’yi tam olarak konuşamamaktadır.

2013 senesinde Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında Larissa Gacemer’de yer aldı. Yarışmada ünlüler takımında Bennu GeredeCengiz ÇoşkunDoğukan Manço, Erhan Yavuz, Larissa Gacemer, Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan yer alırken, gönüllüler takımında ise Dağhan Külegeç, Bozok Gören, Gül Fakı, Duygu Çetinkaya, Emel Erdemanar, Hilmi Cem İntepeMurat Ceylan, Mustafa Sürmen, Seda Akman yer aldı.

Hilmi Cem İntepe‘nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan üçüncü, Murat Ceylan dördüncü gelmiştir.

2013 senesinde eşi Burak Gacemer ile beraber “Calista Luxury Resort Hotel” reklam filminde yer aldı.

3 Şubat 2015 tarihinden itibaren eşi Burak Gacemer ile birlikte İzmir’de ikamet etmektedir.

2015 senesinde Mayıs ayında ATV de yayınlanan Şoray Uzun’un sunduğu programa katıldı.

2016 senesinde Yavuz Seçkin‘in senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği “Yıldızlar da Kayar: Das Borak” isimli sinema filminde Yavuz Seçkin başrolde yer alırken diğer rollerde Larissa Gacemer, Serenay Aktaş, Ali Rıza Tanyeli, Veysel Diker, Altan Erkekli, Altan Gördüm ve Ümit Karan rol aldı. Konuk oyuncu olarak Saba TümerBülent Serttaş ve Mesut Yar da filmin kadrosuna yer aldı.

2 Aralık 2016 yılında vizyona giren ve senaryosunu Gupse Özay‘ın yazdığı “Görümce” isimli filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstlenirken başrolde Gupse Özay oynadı, diğer oyuncular ise Buğra GülsoyEda EceZeynep Kankonde, İnci Pars, Anıl Tetik, Larissa Gacemer, Demet Akbağ, Ayberk Atilla, Ayşegül İşsever gibi isimler oldu.

Larissa Gacemer, 27 Nisan 2017 tarihinde Türk vatandaşı oldu.

Film ve dizileri :

2016 – Görümce (Francesco’nun ablası)(Sinema Filmi)
2016 – Yıldızlar da Kayar: Das Borak (Camila) (Sinema Filmi)
2015 – O Hayat Benim 3. Sezon (Arzu) (TV Dizisi)
2012 – Krem (Rüya) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler