Ana SayfaKimdirDoğukan Manço kimdir?

İlgili Postlar

Doğukan Manço kimdir?

Türkiye’nin en büyük sanatçılarından birisi olan ve unutulmaz bir isim olarak kabul edilen Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Doğukan Manço kaç yaşında? Doğukan Manço aslen nereli? Doğukan Manço burcu ne?

19 Mayıs 1981 tarih doğumlu olan Doğukan Manço’nun doğum yeri ise Belçika’nın Liege şehri. Şarkıcı boğa burcu.

Doğukan Manço kimdir, Doğukan Manço bugüne nasıl geldi?

Türkiye’de yaşadığı dönem içerisinde dahi unutulmazlar arasında girmeyi başaran Barış Manço’nun oğlu olan Doğukan Manço, babasının vefatının ardından müzik piyasasında daha fazla yer almaya başladı. Büyümesi ile birlikte bu alanda babasının izinden gitmeye çalışan Doğukan Manço, yaptığı parçalarla da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Annesinin adı ise Lale Manço’dur.

Belçika doğumlu olan Doğukan Manço, çocukluğunun büyük bir kısmını da bu ülkede geçirdi. Eğitimini mimarlık üzerine yapan ve Amerika’da bu eğitimi alan oyuncu, bu dönemlerde Amerika’da bulunan bir Türk radyosunda da çalışmaya başladı. Burada kazandığı deneyim sayesinde bir dönem radyoculuk da yapan Doğukan Manço, radyoculuktan DJ’liğe geçiş yaptı. 2011 yılı itibariyle profesyonel DJ hayatına başlayan Manço, pek çok festival ve organizasyonların da aranan isimlerinden birisi oldu.

Yoğun ilgi gören Doğukan Manço, bu ilgi sonrasında Manço Prodüksiyon adında bir müzik şirketi kuran Doğukan Manço, böylece pek çok ünlü isimle de burada çalışmaya başladı.  Günümüzde müzik konusunda önemli isimlerden birisi olan Manço kendi şirketi üzerinden pek çok başarıya imza attı.  2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına da katılan Manço, Ünlüler takımında yer aldı fakat birinci olamadı. Survivor döneminde de ünlü isim sürekli gündeme gelmişti.

Doğukan Manço evlilikleri

  • Oyuncu 7 Eylül 2012 tarihinde Tuğba Macit ile evlendi.

Doğukan Manço Albümleri

  • 2012 – Binlik Demlik
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler