Ana SayfaKimdirYavuz Seçkin kimdir?

İlgili Postlar

Yavuz Seçkin kimdir?

Yavuz Seçkin kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi. Aslen nerelidir? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Nasıl tanındı? Kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Yavuz Seçkin kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi. Aslen nerelidir? Burcu nedir?

Yavuz Seçkin, 2 ocak 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oğlak burcudur. Seçkin, 1988 yılında Şişli Motor Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lisenin ardından okumaya devam etmedi. Gültepe’de ticaretle uğraşmaya başladı.

Yavuz Seçkin’in hayatı

Yavuz Seçkin’in hayatı, bir televizyon programı sayesinde değişti. Arkadaşlarının ısrarı ile birlikte o dönem televizyon ekranlarında yayınlanan İner misin Çıkar mısın isimli yarışma programına yarışmacı olarak katıldı. Yeteneklerin yarıştığı yarışmada, rakiplerinin arasından sıyrıldı ve birinci olmayı başardı. Müthiş bir taklit yeteneğine sahip olan Yavuz Seçkin, yarışma sayesinde 28 yaşına geldiğinde keşfedilme şansını yakaladı. Şansı bir anda açılan Yavuz Seçkin, önemli bir isim haline geldi.

Yavuz Seçkin’in kariyeri

On Parmak On Marifet isimli yarışma programına da katılan Yavuz Seçkin, bu yarışmada İsmail Baki Tuncer ile tanıştı ve birlikte radyo programı yapmaya başlamıştır.

Kariyerinde hızla ilerlemeye başlayan Yavuz Seçkin, 2002 yılında Radyo Klas’ta Yavuz’un Minibüsü isimli bir program yaparak yayın hayatına başladı. Programın ilerleyen dönemlerinde telefon şakaları ile programa yeni bir soluk getirdi ve ünlü isimleri şakaladı. Radyo Klas’tan ayrılan Yavuz Seçkin, Süper FM’de program yapmaya devam etti.

Partneri İsmail Baki Tuncer ile birlikte birçok ünlü ismin taklidini yapan Yavuz Seçkin, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Bülent Ersoy, Ahmet Çakar, Güneri Civaoğlu, Mehmet Ali Birand, Cemil İpekçi, Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım, Hıncal Uluç, Fatih Terim gibi ünlülerin taklidini yapıyor.

Yavuz Seçkin’in evlilikleri

Yavuz Seçkin, ilk evliliğini Havva Tavukçu ile yaptı. Bu evliliğinden Oğuzhan ve Zeynep ismini verdikleri iki çocuğu dünyaya geldi. Seçkin, ikinci evliliğini bale öğretmeni ve balerin Dicle Güler ile gerçekleştirdi. Dicle Güler ile 12 Haziran 2010 tarihinden evlenen Yavuz Seçkin, hala daha evliliğine devam ediyor.

Yavuz Seçkin’in rol aldığı dizi ve filmler

2008 – Comedya

2006 – Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

2006 – Sevimli Dinozor – (Seslendirme)

2004 – 2009 – Avrupa Yakası (Sertaç)

2002 – Hastayım Doktor

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler