Ana SayfaÜnlülerEda Ece Çocuk Kitabı Yazdı! Bakın Kitabını Yazarken Kimden İlham Almış?

İlgili Postlar

Eda Ece Çocuk Kitabı Yazdı! Bakın Kitabını Yazarken Kimden İlham Almış?

Bir çok dizi ve filmde oynayan ancak Yasak Elma dizisiyle kariyerinde zirve yapan güzel oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabını aktif kullanan sanatçılardan. Eda Ece, dizi setlerinin durduğu ve herkesin evinde kaldığı karantina günlerinde evinde boş durmuyor. Güzel oyuncunun yeni paylaşımından oyunculuktan başka meziyetleri olduğu da ortaya çıktı . Eda Ece çocuk kitabı yazdığını açıkladı. Bu kitabın ilham kaynağı bakın kimmiş? Detaylar haberimizde…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Çocuk Kitabı Yazdı!

Üçüncü sezonu olmasına rağmen izleyicileri ekranlara kilitleyen Yasak Elma dizisinin Yıldız karakterini canlandıran güzel oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde evinde çalışan bir kadının hasta çocuğu için sesini duyurmuştu. Sempantik oyuncu, sosyal duyarlılığının yanı sıra, evinde bir çok hayvan beslediği biliniyor. Ece, her fırsatta kedileri ve köpekleriyle sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Eda Ece, geçtiğimiz günlerde intagram hesabından kedisi Mealda ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncu paylaşımında, kedisi Matilda’yı çok sevdiğini dile getirdi. Paylaşımının altına yaptığı açıklamada çok sevdiği Matilda’nın içinde olduğu bir çocuk kitabı yazdığının müjdesini verdi.

İYİ Kİ DOĞDUN MATİLDAM!

Ünlü oyuncu Eda Ece, kendisine özgü hareketleri ve sevdiği şeyleri yazarak Matilda’nın içinde olduğu bir çocuk kitabı da yazdığını paylaşımında duyurdu. Çok sevdiği kedisinin hayatına güzellikler kattığını anlatan oyuncu, hayvan sevgisini insanlara aşılayan sözleriyle de dikkatleri üzerine çekti.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı!

İyi ki doğdun Matilda’m seni o kadar çok seviyorum ki! Seni gözlemlemek o kadar eğlenceli ki, kendine özgü hareketlerin ve sevdiğin şeyleri yazarken Matilda’lı bir çocuk kitabı yazmış oldum, yeğenlerime okuyacağım! İyi ki varsın! Hayatıma güzellik kattın!  Doğa ne güzelsin ne güzel varlıkların var, çiçekler, hayvanlar offf.. Çok sevgi çok. Değerlerini bilelim. Sokaktaki kardeşlerini de hep besliyoruz seviyoruz her hayvan bizimdir! Her biri!!!

Henüz yirmili yaşlarında olan sempatik oyuncu Eda Ece, yazdığı kitapla büyüklerin olduğu kadar çocuklarında gönlüne taht kurmayı başaracak gibi görünüyor. Kendisine başarılar diliyoruz.

Eda Ece Sağlık Bakanlığından Kim İçin Yardım İstedi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler