Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay Nasıl Ünlü Oldu? İşte Ünlü Oyuncunun Filmleri Aratmayan Hikayesi!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Nasıl Ünlü Oldu? İşte Ünlü Oyuncunun Filmleri Aratmayan Hikayesi!

Nurgül Yeşilçay, ünlü olma hikayesini TRT ekranlarında yayınlanan ve Hülya Koçyiğit‘in sunduğu bir programda anlattı. Eskişehir Üniversitesi Tiyatro bölümü bitiren güzel oyuncu, o yıllarda filmleri aratmayan tesadüflerle nasıl Uğur Yücel’le tanıştığını ve kariyerinin ilk basamağı olan İkinci Bahar dizisinde nasıl oyuncu olarak kabul edildiğini anlattı. Nurgül Yeşilçay nasıl ünlü olduğunu anlattı. İşte güzel oyuncunun ünlü olma hikayesi.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay Bakın Nasıl Ünlü Olmuş?

Nurgül Yeşilçay, Hülya Koçyiğit’in TRT 2 ekranlarında ‘Film Gibi Hayatlar’ programına katıldı. Güzel oyuncu katıldığı programda nasıl ünlü olduğunu anlattı. Yeşilçay, Eskişehir Üniversitesi Tiyatro bölümü 1. sınıfta iken, Uğur Yücel’in yapmış olduğu bir palyaço seçmelerine arkadaşının katıldığını ve kendisinin de onun yanında gittiğini anlattı.

NURGÜL YEŞİLÇAY’I UĞUR YÜCEL KEŞFETMİŞ!

Nurgül Yeşilçay, Uğur Yücel’in kendisini orada gördüğünü ve bir deneme çekimi yapmak istediğini belirtti ve şöyle devam etti. “Arkadaşımla gittim. Uğur Yücel’in Yeşilbar’ı vardı, oraya gittik. Uğur Yücel beni gördüm. Bir film gibi gerçekten. İnanılmaz, benim hayatımda çok tesadüf var. “Sen ne yapıyorsun?” dedi. ‘Oyunculuk okuyorum’ dedim. ‘Senden video alabilir miyiz? dedi.

Yeşilçay, Uğur Yücel’in video çekimi teklif ettiğinde kendisinin hiç makyajının olmadığını ve Yücel’in asistanının kendisine makyaj yaptıktan sonra video çekimi yapıldığını anlattı.

İKİNCİ BAHAR ONUN İLK OYUNCULUK DENEYİMİ OLDU!

Yeşilçay, 1998 ile 2001 yılları arasında Uğur Yücel ile Türkan Şoray‘ın başrollerinde oynadığı İkinci Bahar dizisinde oynama şansı oldu. Güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi de bu dizi oldu. 400- 500 kişi arasından seçilmiş olmasına rağmen Nurgül Yeşilçay, 37 bölüm süren dizide çok zorlandığını dile getirdi.

TÜRKAN ŞORAY ÇOK YARDIMCI OLDU!

O günlerde çok acemi, Uğur Yücel’in sette çok sert ve disiplinli olduğunu dile getiren Yeşilçay, kendisine Türkan Şoray’ın çok yardımcı olduğunu da belitti. O dönem sette zor anlar yaşayan Yeşilçay, “İlk defa burada itiraf ediyorum, her gece dua ediyordum bitsin diye. Kaldıramıyorum, olmuyor, beceremiyorum, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. O kadar zor gelmişti ki bana” dedi.

Nurgül Yeşilçay Duygu Özaslan’ı Fena Tiye Aldı!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler