Ana SayfaDedikoduKerem Tunçeri'nin Aslı Enver Sessizliği

İlgili Postlar

Kerem Tunçeri’nin Aslı Enver Sessizliği

Eski basketbolculardan Kerem Tunçeri, önceki gece Arnavutköy’de bir mekan çıkışında magazin muhabirlerince görüntülendi. KeremTunçeri, magazin muhabirlerinin güzel oyuncu Aslı Enver ile sevgili olduktan sonra sosyal medya üzerinde yapılan ard arda ifşaların ortaya çıkması hakkında yöneltilen sorulara ne cevap verdi? Detayları Haberimizde..

Aslı Enver Kerem Tunçeri’yi Reddetti!

Kerem Tunçeri’nin Aslı Enver Sessizliği

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduğu özel haberine göre; Eski basketbolculardan Kerem Tunçeri, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de bir mekanda yanında kız arkadaşı yemek yedi.

Kerem Tunçeri Kimdir?

Kerem Tunçeri: “İyi Akşamlar Konuşmayacağım”

Kerem Tunçeri, magazincilerin oyuncu Aslı Enver ile görüşmeye başladıktan sonra İnstagram üzerinden kendisi tarafından yazıldığı  öne sürülen mesajlar hakkında sorulan sorulara, “İyi akşamlar, konuşmayacağım”  yanıtını verdi.

Aslı Enver kimdir?

Ünlü basketçi kısa bir zaman önce oyuncu Aslı Enver ile yeni bir ilişkiye başlamış ve ünlü ikili, ortak dostlarının bir davetinde görüşüp tanıştıktan hemen sonra aşklarının duyulmasını istmiyorken ilişkileri basına yansıyıvermişti.

Sonrasında Kerem Tunçeri tarafından yazıldığı iddia edilen bazı diyologların sosyal medyada peş peşe ifşa edilmesinin hemen ardından Aslı Enver, Kerem Tunçeri’yi sosyal medya sayfasından engellemişti.

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler