Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Kerem Tunçeri'yi Reddetti!

İlgili Postlar

Aslı Enver Kerem Tunçeri’yi Reddetti!

Geçtiğimiz sene Murat Boz’la iki buçuk senelik ilişkisine son noktayı koyan Aslı Enver bir süre yalnız kalıp kafasını dinledikten sonra yeni bir aşka yelken açıyordu ki bu aşk başlamadan bitti. Adı basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılan ünlü oyuncunun aşkına Kerem Tunçeri’nin ifşaları son verdi. Olayın ardından Kerem Tunçeri Enver’in gönlünü almaya çalışsa da olması. Aslı Enver Kerem Tunçeri’yi reddetti.

Aslı Enver’in Yüzü Gülmedi

Murat Boz’la ayrıldıktan sonra Uraz Kaygılaroğlu ile anılan Aslı Enver’in ünlü oyuncuyla flört ettiği iddia edilmişti. İddialara göre iki kez baş başa yemek yedikten sonra konuşmadığı iddia edilen ikilinin sonrasında Paris’te romantik bir tatil yaptıkları ancak yine de anlaşmanın bir yolunu bulamadıkları söylenmişti. Bunun ardından ilişkilere bir süre ara veren ünlü oyuncu kalbini tam Kerem Tunceri’ye açacaktı ki ünlü basketbolcunun çapkınlık denemelerinin ifşa olması bu aşkı başlamadan bitirdi.

Aslı Enver Kerem Tunçeri Hakkında Kararını Verdi!!!…

Kerem Tunçeri’nin Skandalları Durulmuyor

Adı Aslı Enver’le aşk dedikodularına karışmasının hemen ardından skandal bir haberle gelen Kerem Tunçeri‘nin Instagram’dan başka bir kadına asıldığı öğrenilmişti. Beren Güney tarafından yayımlanan konuşma görüntülerinin ardından tam sular duruluyor derken bir ifşa da sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra’dan gelince Tunçeri’nin kadınlara karşı olan tutumu sosyal medyadan çok eleştiri almış Tunçeri ise çareyi sessizliğe gömülmekte bulmuştu.

Kerem Tunçeri Kimdir?

Aslı Enver Kerem Tunçeri’yi Reddetti!

Aslı Enver‘le şansını kaybettiğine inanmak istemeyen Kerem Tunçeri görünüşe göre kendini affettirmek için her şansı deniyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün güzel oyuncunun doğum günüydü. Tunçeri’nin mesajlarına ve aramalarına dönmediği bilinen ünlü oyuncunun beklenmedik bir hediyeyle karşılaştığı söyleniyor. Doğum günü bahanesiyle arayı yeniden düzeltmek isteyen Kerem Tunçeri, Enver’e iyi ki doğdun çiçekleri göndermiş ancak Enver çiçekleri kabul etmeyerek sahibine iletilmesini istemiş.

Aslı Enver Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler