Ana SayfaÜnlülerGüzel Oyuncu Bergüzar Korel'den Şaşırtan Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel’den Şaşırtan Çocuk Açıklaması

Geçtiğimiz sene ikinci bebeğine hamile kalan Bergüzar Korel bu yıl ekim ayında bebeğini kucaklamıştı. Geçtiğimiz gün yayımladığı Baby Shower videosuyla beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncu Bergüzar Korel’den şaşırtan çocuk açıklaması geldi. İşte Bergüzar Korel’in o açıklamaları;

Aşka İnandırdılar

2008 yılında Binbir Gece dizisinin setinde tanışan Bergüzar Korel ve Haliç Ergenç çifti 2009 senesinde dünya evine girmişlerdi. Birbirlerine olan aşk dolu bakışlarıyla zaman zaman sevenlerini duygulandıran, zaman zaman da aşka inancını kaybedenleri yeniden inandıran çift bir sene sonra ilk çocukları Ali’yi kucaklarına almışlardı.Hem mesleki açıdan, hem de normal hayatlarında birbirlerini tamamlayan bir çift olarak yola devam eden çift geçtiğimiz sene ikinci çocuk müjdesini vermişti.

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

“Salgın Nedeniyle Lohusalık Yaşamadım”

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından canlı yayın açarak kendisine sorulan soruları yanıtlayan Bergüzar Korel lohusalık dönemi hakkında “Türkiye’de ilk koronavirüs tespiti yapıldığı gün doğuma girdim. Salgın nedeniyle lohusalık yaşayamadım. Virüs korkusu her şeyi bastırdı. Herkes benimle lohusaydı. Dünya olarak başka kaygılarımız olduğu için aslında anlamadım. Yüzyıllardır bütün kadınlar lohusalıkla baş ediyorsa, bunun bu kadar büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar çok kaygılanırsınız, o kadar etkileniyorsunuz.” açıklamasını yaptı. Ek olarak hemcinslerine tavsiye vermeyi de ihmal etmeyen güzel oyuncu “Herkes annelik yarışına girdi. Biri nasıl doğum yapman gerektiğini söyler, diğeri ‘Çok emzirme’ der. Lütfen hamile ve lohusaları rahat bırakın. Baskı yapmayın ve akıl vermeyin.” dedi.

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel’den Şaşırtan Çocuk Açıklaması

“Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusu karşısında Bergüzar Korel “Herkes bunu soruyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var? ‘Haydi ama bir kız gelsin’ diyorlar. Herkes benden kız bekliyor. Sağlıklı olursa, kısmetimde varsa kabulümdür. Çok büyük konuşmaları uzun zaman önce bıraktım.” yanıtını verdi.

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler