Ana SayfaDedikoduMurat Boz ve Burcu Bakdur Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Murat Boz ve Burcu Bakdur Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz sene Aslı Enver’le iki buçuk senelik ilişkisine son noktayı koyan Murat Boz bir süredir özel hayatını gizli tutmaya çalışsa da meraklı gözlerden kaçamıyor. Daha önce de Deren Talu ile anılan ünlü şarkıcının Burcu Bakdur’la yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor.Murat Boz ve Burcu Bakdur aşk mı yaşıyor?

Bu Defa Ciddi

Bir dargın bir barışık ilişkileriyle daha önce de sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Enver ve Murat Boz çifti bu kez ilişkilerini gerçekten sonlandırmışlar gibi duruyor. Daha öncede bir kez büyük bir ayrılık yaşayan ancak ilişkilerine ikinci şansı veren çiftin evlilik hazırlıklarında olduğu söyleniyordu ki ikili yollarını ayırmaya karar verdi. Ayrılıktan yaklaşık dört ay sonra Murat Boz, Aslı Enveri sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.

Aslı Enver Hadise’yi Neden Sildi?

14 Şubat’ta sosyal medya hesabında pek çok ünlü ismi takipten çıkan Aslı Enver, Murat Boz’un yakın arkadaşı Hadise’yi de takipten çıkarmıştı. Bunun nedenin ise Hadise ve Murat Boz’un sık sık birbirine yakıştırılıyor olması olduğu düşünülse de ünlü oyundan bir açıklama gelmedi. Konu hakkında Hadise ise “Sorun etmem, kişilerin kendi tercihidir. Ben de kimseyi takip etmiyorum zaten” demişti.

Murat Boz ve Burcu Bakdur Aşk Mı Yaşıyor?

Deren Talu ile hakkında çıkan aşk iddialarına karşı “Doğrusu şu; Efe’nin doğum günündeydik. Karşılaştık ve görüştük ama yazıldığı gibi bir ilişkimiz yok” açıklamasını yaptı. Bu açıklama üzerine gelen Şu an ilişkiniz yok ama olur mu?” sorusuna ise, “Yazıldığı gibi yok diyorum” açıklamasını yapan Murat Boz’un adı bu kez Burcu Bakdur ile aşk iddialarına karıştı. Sosyal medyadan birbirini takibe alan ikilinin samimi yorumları gözlerden kaçmadı. İkilinin haklarında çıkan dedikoduları reddetmemesi iddiaların doğru olabileceğini düşündürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler