Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Instagram'da Rekor Kırdı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Instagram’da Rekor Kırdı!

Survivor nedeniyle karantina sürecini Dominik’te geçiren Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından canlı yayınlar açmaya başlamıştı. Yayınlarda program hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün bir ilke imza attı. Acun Ilıcalı Instagram’da rekor kırdı!

Ersin’in Gidişi Herkesi Üzdü

Her hafta eleme potasında heyecanın dorukta olduğu yarışmada bazen talihsizlikler yaşanabiliyor. Bu yılın en talihsiz yarışmacılarından biri de şüphesiz ki Ersin Korkut’tu. Survivor ada konseyinde geçtiğimiz gün herkesi derinden etkileyen bir veda yaşandı. Acun Ilıcalı, Survivor Ersin’in futbol maçında sakatladığı dizinin MR çekimi sonrasında incelemeler sonrasında yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Survivor 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

İletişim Oyununu Gönüllüler Kazandı

Geçtiğimiz gün 78. Bölümüyle ekranlara gelen Survivor yarışmasında bu kez ödül yarışmacılar “İletişim Oyunu” için mücadele vermişti. Yarışmayı “Gönüllüler” kazanırsa Çarşamba günü Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından canlı yayın yapabilecek; “Ünlüler” kazanırsa herkes kendi Instagram hesabına birer dakikalık video koyabilecekti. Survivor’da iletişim oyununda iki takım Survivor Basketbolu oynadılar. Heyecanın bir an bile durulmadığı oyunu 10-7 skorla kazanan takım “Gönüllüler” takımı oldu.

Acun Ilıcalı Instagram’da Rekor Kırdı!

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de heyecan katsayısı her geçen gün artarken Acun Ilıcalı, bu yıl sosyal medyada Instagram canlı yayınları da büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Ünlüler Takımı ile birlikte canlı yayın açan Acun Ilıcalı, Çarşamba günü “İletişim Oyunu”nu kazanan Gönüllüler Takımı’nı canlı  yayına dahil etti. Yarışmacıların soruları yanıtladığı yayın hem yarışmacılara büyük bir moral kaynağı oldu, hem de dünyada bir ilke imza attı. Yayının sonlarına doğru Cemal Can’ın “Yayını 1 milyon olmadan kapatmam” demesi üzerine artan izleyici sayısı 1 milyonun üzerine çıktı. Acun Ilıcalı 1 milyonluk canlı yayınıyla Türkiye’de rekor kırdı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler