Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu'ndan Babalık İtirafı

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Babalık İtirafı

Geçtiğimiz gün 2016 senesinde dünya evine giren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden mutlu haber geldi. Geçtiğimiz sene çocuk fikrine sıcak baktıklarını açıklayan Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Baba adayı olmak hakkında duygularını anlatan Kenan İmirzalıoğlu’ndan babalık itirafı geldi. İşte Ünlü oyuncunun o açıklaması;

Hayatlarını Gözlerden Uzak Yaşıyorlar

Dört yıldır evli olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti özel hayat konusunda oldukça hassas. Aile hayatlarını gözlerden uzak tutmayı tercih eden çift röportajlarında dahi kendilerine sorulan sorulara kırmadan üstü kapalı yanıtlar vermeyi tercih ediyor. Objektiflere yakalanmamak konusunda da oldukça başarılı olan çift daha çok meslekleriyle gündemde olmayı tercih ediyorlar.

Bebek Sahibi Olmaya Hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’dan ilk Açıklama Geldi

Kenan İmirzalıoğlu Haberi Doğruladı

Geçtiğimiz yıl sık sık hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen Sinem Kobal‘ın 4 aylık hamile olduğu iddiaları merak uyandırmıştı ki müjdeli haber Kenan İmirzalıoğlu tarafından doğrulandı. İmirzalıoğlu müjdeyi “Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız. Hastanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem’in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyu” sözleriyle verdi.

Sinem Kobal Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Babalık İtirafı

Bugüne dek duyguları hakkında pek fazla konuşmayan ünlü oyuncunun heyecanı gözlerinden okunuyor. İmirzalıoğlu’nun kızı hakkında yaptığı açıklamalar sevenlerini duygulandırıyor. Heyecan içinde hislerini sevenleriyle paylaşan Kenan İmirzalıoğlu baba adayı olmak hakkında ATV ekranlarından “Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa ‘anne, anne’ diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da ‘anne’ diyecek, ‘baba’ diyeceğini sanmıyorum.” itirafında bulundu. Ünlü çifte mutluluklar, kızlarına da sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler