Ana SayfaÜnlülerBebek Sahibi Olmaya Hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'dan ilk Açıklama Geldi

İlgili Postlar

Bebek Sahibi Olmaya Hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’dan ilk Açıklama Geldi

2016 senesinde dünya evine giren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kız bebek bekledikleri öğrenilen ünlü ikiliden Kenan İmirzalıoğlu’dan ilk Açıklama Geldi. Detayları Haberimizde..

Sinem Kobal Ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftinden Müjdeli Haber!

Bebek Sahibi Olmaya Hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’dan ilk Açıklama Geldi

Ünlü çift tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı Evde Kal çağrısına uyuyor. Aylardır evden dışarı adımını atmayan ünlü çiftten müjdeli bir haber geldi. Kanal D televizyonlarının sevilerek izlenen, Müge ve Gülşen’in hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programının sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımında, güzel oyuncu Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu ve kız bebek olduğu açıklanmıştı.

Sinem Kobal Kimdir?

Geçtiğimiz gün Emirgan’da objektiflere takılan Kenan İmirzalıoğlu, bebek heyecanları hakkında ilk defa açıklama yaptı.

“Sinem’in Keyfi Yerinde Gayet Sağlıklı Çok Mutluyuz.”

Ünlü baba adayı Kenan İmirzalıoğlu “Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız. Hastanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem’in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz.” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı..

Sinem Kobal Hamile Yogasına Başladı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bebeklerinin ismi konusunda ise birkaç alternatif olduğunu açıkladı. Bebek heyecanı yaşayan güzel oyuncu Sinem Kobal, sağlıklı bir doğum yapmak için özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler