Ana SayfaÜnlülerFerdi Tayfur Oğluyla Gururlandı! "Oğlum Hiç Düşünmeden Bana Böbreğini Verdi"!

İlgili Postlar

Ferdi Tayfur Oğluyla Gururlandı! “Oğlum Hiç Düşünmeden Bana Böbreğini Verdi”!

Ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi seslerinden, Arabesk’in ustası Ferdi Tayfur, geçtiğimiz hafta Antalya’da bir özel hastanede böbrek nakli oldu. Usta yorumcunun oğlu böbreğini babasına vererek onu hayata döndürdü. Böbrek nakil ameliyatından sonra değerleri gayet iyi olan sanatçı ikinci baharını yaşadığını dile getirdi. Ferdi Tayfur, oğluyla gururlandı. “İğneden bile korkan oğlum hiç düşünmeden bana böbreğini verdi” diyerek onun fedakarlığı karşısında çok duygulandığını belirtti.

 Ferdi Tayfur kimdir?

Ferdi Tayfur Oğluyla Gururlandı!

İki yıldır böbreklerinden rahatsız olan Ferdi Tayfur, bir gazeteye yaptığı açıklamada, iki yıldır diyalize bağlı yaşadığını ve haftada üç gün diyalize girmek zorunda olduğunu dile getirdi. Ameliyattan sonra özgür olduğunu hisseden usta yorumcu Türk doktorlarına övgüler yağdırdı. Ayrıca organ bağışı konusunda insanları duyarlı olmaya davet etti.

ORGAN NAKLİ BİR MUCİZE!

Ferdi Tayfur, organ naklinin bir mücize olduğunu ve bunu geçirdiği operasyonla bir kez daha anladığını dile getirdi. Şimdi ikinci baharını yaşadığını söyleyen sanatçı, kendisini yenilenmiş ve çok iyi hissettiğini, bir makinaya bağlı kalmadan özgür olabilmenin çok güzel bir duygu olduğunu, aslında kendisinin nakil olmaktan korktuğunu, başlarda istemediğini ama ailesinin bu konuda ısrar ettiğini, hızlı bir karar verip kati bir sonuç aldığını, Ayrıca Timur Turanbayburt gibi bir oğlu olduğu için çok şanslı olduğunu dile getirdi.

OĞLUM BANA İKİNCİ BAHARIMI YAŞATTI!

Ferdi Tayfur, oğlunun böbreği kendisine uygun olduğunu öğrendikten sonra oğlunun aslında iğneden bile korktuğunu ama hiç düşünmeden kendisine böbreğini verdiğini böyle bir fedakarlıkla oğlunun kendisine ikinci baharını yaşattığını söyledi. Tayfur, ailenin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

SAĞLIK ALANINDA ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM!

Usta yorumcu kendisiyle yakından ilgilenen doktorlara teşekkür etti. Ülkesiyle gurur duyduğunu söyleyen Tayfur. sağlık alanında çok ileride olduğumuzu dile getirdi. Kendisiyle ilgilenen sağlıkçılarımızı öve öve bitiremeyen sanatçı organ bağışının önemini bir kez daha dile getirerek. Herkesi organ bağışı yapmaya davet etti. Adeta hayata yeniden dönen sanatçı sağlığına kavuştuktan sonra en yakın zamana sahneye çıkmak istediğini söyledi.

Ferdi Tayfur’un Hayatını Oğlu Kurtardı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler