Ana SayfaÜnlülerFerdi Tayfur'un Hayatını Oğlu Kurtardı!

İlgili Postlar

Ferdi Tayfur’un Hayatını Oğlu Kurtardı!

Türk Arabesk müziğinin ünlü isimlerinden şarkıcı Ferdi Tayfur bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. 76 yaşındaki Ferdi Tayfur, katıldığı bir radyo programında sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Böbrek rahatsızlığı olduğunu açıklayan usta sanatçı ameliyat olması gerektiğini söylemişti. Ferdi Tayfur’un hayatını oğlu kurtardı. Detaylar haberimizde…

 Ferdi Tayfur kimdir?

Ferdi Tayfur’un Hayatını Oğlu Kurtardı!

Usta şarkıcı katıldığı radyo programında böbrek rahatsızlığı yaşadığını ve diyalize girdiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Ünal, ünlü sanatçıyı tedavi olması için Antalya’ya davet etmişti. Ünal, yaptığı paylaşımında, şarkıları ve beyefendi kişiliği ile gönüllerde ayrı bir yeri olan Ferdi Tayfur’u geçmiş olsun dileklerini sunup, eğer isterse kendisini Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli merkezinde misafir edip gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyacağını duyurmuştu.

FERDİ TAYFUR’A OĞLUNUN BÖBREĞİ NAKİL EDİLDİ!

Ferdi Tayfur, böbrek nakil ameliyatı için Antalya’da özel bir hastaneyi tercih etti. 25 Nisan’da Antalya’ya giden ve tüm tetkikleri yapılan Tayfur’a 29 Nisan günü, 55 yaşındaki oğlu Timur Turanbayburt’un bir böbreği nakledildi. Hastanenin Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve ekibi tarafından ameliyat edilen Ferdi Tayfur’un taburcu edildiği ve haftada 2 gün hastaneye kontrole gittiği öğrenildi.

Sağlık durumu iyi olan sanatçının ameliyat sonrası tüm kan değerlerinin normale döndüğü ve önümüzdeki hafta istirahat etmek için Marmaris’teki çiftliğine gideceği öğrenildi.

Meltem Erensoylu Ferdi Tayfur’a Teşekkür Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler