Ana SayfaDedikoduBeren Saat'ten Yine Eski Sevgiliye Paylaşım! Güzel Oyuncu Efe Güray'ı Unutmadı...

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Yine Eski Sevgiliye Paylaşım! Güzel Oyuncu Efe Güray’ı Unutmadı…

Ünlü oyuncu Beren Saat anneler günü paylaşımında yazdıklarıyla yine gündem olmayı başardı. Dün sosyal medya kullanıcılarının ti’ye aldığı yazıda dikkat çeken bir ayrıntı ise güzel oyuncu’nun çok genç yaşta hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe Güray’ın doğum gününü bu yıl da unutmamayışıydı. Beren Saat’ten Yine Eski Sevgiliye Paylaşım! Beren Saat Efe Güray’ı Unutmadı……Detayları Haberimizde..

Deren Talu’nun İdolü Beren Saat!

Beren Saat’ten Yine Eski Sevgiliye Paylaşım! Güzel Oyuncu Efe Güray’ı Unutmadı…

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile olan evliliğinde boşanma arifesine kadar gelen Beren Saat, yuvasındaki kara bulutları kovalamıştı. Beren Saat Efe Güray’ı Unutmadı…

Kenan Doğulu Kimdir?

Öncesinde de Beren Saat’in evliliğinin sorunlu olduğu o dönemde de eski sevgilisi Efe Güray ile yayınladığı paylaşım yine çok konuşulmuştu. İşte güzel oyuncu’nun o çok konuşulan, sosyal medyanın her mecrasında Trend olmasına yol açan paylaşımı;

Beren Saat kimdir?

“Ben size gelemiyorum ama nihayet siz Cadde’de yürüyüş yapabileceksiniz. Bilincim sizinle olacak. Doğa Ana ne yaptığımızı düşünmemiz için odalarımıza yolladı bizi. Hatalarımızı anlayana kadar da çıkartmayacak belli ki. Hasret çekmeyi öğrendi bilmeyenlerimiz; kaynaklarımızı ve enerjimizi doğru kullanmayı, detaylara takılmamayı öğrendik.”

“Kelebek etkisinin hasta bir bünyede nasıl sonuçlar yarattığını, birbirimize karşı sorumluluklarımızın çok ciddi olduğunu anlamaya başladık. Bugüne ailesinden birini kaybetmemiş, şanslı bir gezegen sakini olduğum için ve doğru işleyen sağlık sistemimiz için Evren’e teşekkür ederek başlıyorum.”

“Efe’nin Doğum Günü İçin”

Bu yıl Anneler Günü’ne denk gelen Efe’nin Doğum Günü için Annesi Nil Güray’a onu sarmalayacak sevgi enerjisi gönderiyorum. Bugünü annesinden ayrı geçirmek durumunda kalan herkese moleküllerimden biraz biraz gönderiyorum. Siz de zaman ayırın bedeninizin yanında olamasa da bilincinizle annenizin frekansını yakalayın. Onlar titreşimlerimizi hep hisseder. Kollektif Anne Sevgisi Meditasyonu yapalım. Biz buradan çıkarız, biraz sabır. Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun, bu ayrı geçirilen son günümüz olsun”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler