Ana SayfaÜnlülerHakan Ergün'den 'Nefret' Single İle Geliyor!..

İlgili Postlar

Hakan Ergün’den ‘Nefret’ Single İle Geliyor!..

Geçtiğimiz aylarda Barış Manço’ya ait ‘Ahmet Bey’in Ceketi’ adlı şarkıya cover yaparak tüm dijital platformlarda yer alan Hakan Ergün şimdi de Nefret adlı single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Detayları Haberimizde..

Hakan Ergün’den ‘Nefret’ Single İle Geliyor!..

Geçtiğimiz aylarda Barış Manço’ya ait ‘Ahmet Bey’in Ceketi’ adlı şarkıya cover yaparak tüm dijital platformlarda yer alan Hakan Ergün şimdi de Nefret adlı single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Hakan Ergün Kimdir?

Anadolu rock müzik tarzında cover yaptığı şarkılarla büyük beğeni toplayan, sosyal sorumluluk projelerine fırsat buldukça katılarak gönüllerde taht kuran Hakan Ergün yeni single çalışmasını müziksevelerle buluşturdu.

Korona virüs nedeniyle yaşanan üzüntü ve kızgınlık nedeniyle böyle bir proje yapmaya karar verdiğini daha öncesinde anlatan genç müzisyen’in söz ve müziğini kendisi yazmış olduğu Nefret adlı single çalışmasının aranjesini ise Ozan Gümrükçü üstlendi. Tüm dijital platformlarda yer alan Nefret adlı single çalışması daha ilk günden büyük bir yükseliş elde etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler