Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi?

İlgili Postlar

Çağla Şıkel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi?

Ünlü manken Çağla Şıkel, korona virüs salgını kapsamında yaşları sebebiyle sokağa çıkması yasak olan çocukları Kuzey ve Uzay ile Ulus’ta objektiflere takıldı. Çağla Şıkel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi! Detaylar Haberimizde..

Çağla Şikel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi!

Geçtiğimiz pazar günü tüm Türkiye’de sokağa çıkma yasağı olduğu için annesinin Anneler Günü’nü telefonda tebrik eden ünlü manken Çağla Şıkel, dün ise çocuklarıyla birlikte Ulus’ta görüntülendi. Çağla Şıkel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi?

Çağla Şıkel Kimdir?

Çiçekli Anneler Günü Kutlaması..

Annesine giderkenona çiçek götürerek sürpriz yapmak isteyen güzel model, çiçekleri de Ulus’taki bir çiçekçiden satın aldı. Fakat bu defa yasağıda delmiş oldu. Çocukları olan Kuzey ve Uzay’ı da yanına alan Çağla Şıkel magazincilere yakalandı.

Çağla Şıkel; “Başka Bir Yere Gitmiyoruz”

Çocuklarından büyük olan oğlu Kuzey arabasında beklerken, küçük oğlu olan Uzay’la beraber çiçekçi dükkanına giren ünlü manken, 20 yaş altındaki çocuklara  sokağa çıkma yasağı bulunduğunu hatırlatan magazin gazetecisine “Sadece çiçek almak için çıktık, başka bir yere gitmiyoruz” dedi.

Çağla Şıkel ve Uzay
Çağla Şıkel ve Uzay

Sözlerine devam eden Çağla Şıkel; “Anneme çiçek götüreceğiz. Çocuklar da yaklaşmıyorlar, anneannelerini uzaktan görecekler” diye noktaladı.

Çağla Şıkel’den Ertuğrul Özkök’e Tokat Gibi Cevap..

Çağla Şıkel ve Kuzey
Çağla Şıkel ve Kuzey
Çağla Şıkel Çiçekcide
Çağla Şıkel Çiçekcide

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler