Ana SayfaÜnlülerPuzzle Yapan Merve Boluğur, Şahan Gökbakar'ın Diline Düştü

İlgili Postlar

Puzzle Yapan Merve Boluğur, Şahan Gökbakar’ın Diline Düştü

Karantina günlerinde de sosyal medya hesaplarını aktif kullanmayı bırakmayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, puzzle yapıp sosyal medya sayfasından “Bitti” notuyla  paylaşan güzel oyuncu Merve Boluğur’u, bakın nasıl ti’ye aldı? Merve Boluğur, Şahan Gökbakar’ın Diline Düştü. Detayları Haberimizde..

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Puzzle Yapan Merve Boluğur, Şahan Gökbakar’ın Diline Düştü

Salgın dolayısla kendini evine haps ederek üniversite sınavına hazırlanan hatta Oxford Üniversitesi’ni bile takibe alan başarılı oyuncu Merve Boluğur, 40 parçalık puzzle bitirip sosyal medya sayfası hikayeler kısmından “Bitti”notuyla paylaşınca başta Şahan Gökbakar dahil sosyal medyanın diline düştü.

Şahan Gökbakar kimdir?

Bu paylaşımı tiye alan sosyal medya kullanıcılarına güzel oyuncu, Bıdı bıdı… 10’luk puzzle yapacağım, eğleneceğim. “Bebek misin? Deli misin? Karantinada atom mu parçalıyorsunuz? Aşı mı buldunuz? Sevgiler” ifadeleriyle karşılık vermişti.

Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf…

Şahan Yine Yaptı Yapacağını!

Her zaman sosyal medya sayfalarını aktif kullanan ünlüler arasında olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, daha öncede Instagram canlı yayınını kapatamayan Sıla’yı Tiye alarak bir video yayınlamıştı.

Bu sefer ünlü komedyen Merve Boluğur’a bir gönderme yaptı. Ünlü komedyen, 40 parçalık puzzle bitirip instagram hesabından “Bitti” diye yayınlayan Merve Boluğur’u, 3 parçalık puzzle ile dalga geçti.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur’un 40 Parçalık Puzzle Paylaşımı;

Merve Boluğur'un 40 parçalık Puzzle Paylaşımı
Merve Boluğur’un 40 parçalık Puzzle Paylaşımı

Şahan Gökbakar’ın 3 Parçalık Puzzle Paylaşımı;

İşte Şahan Gökbakar'ın 3 Parçalık Puzzle Paylaşımı;
İşte Şahan Gökbakar’ın 3 Parçalık Puzzle Paylaşımı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler