Ana SayfaDedikoduKerem Alışık'dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması!

İlgili Postlar

Kerem Alışık’dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması!

Ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık, haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamışlardı. Fakat yakışıklı oyuncunun, Hilal Altınbilek’e ait olduğu bilinen köpeği gezdirirken objektiflere yansıması aşk dedikodularının yeniden alevlenmesine sebeb oldu. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk haberleri sonrasındada Kerem Alışık sessizliğini bozdu. Kerem Alışık’dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması! Detaylar Haberimizde..

Kerem Alışık’ın Güzel Oyuncuyla Aşkını Köpeği Ele Verdi!

Kerem Alışık’dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması!

Ünlü Kerem Alışık’ın, meslektaşı Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı öne sürülmüş, Yakşıklı oyuncu söz konusu iddiaları “Asla böyle bir şey yok” ifadesiyle reddetmişti. Kerem Alışık’dan Hilal Altınbilek Açıklaması Geldi..

Kerem Alışık Kimdir?

Ünlü ikili’nin pozlarındaki ortak bir nokta aşk iddialarını yeniden alevlendirdi. Kerem Alışık, geçtiğimiz hafta Bebek’te, Hilal Altınbilek’e ait olduğu öne sürülen Jüpiter adlı köpeği gezdirirken objektiflere takılmıştı. Sonrasında bu görüntü aşk iddialarını güçlendirirken, ortaya çıkan haberlerden sonra ise yakışıklı oyuncu bugün sessizliğini bozdu.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Sosyal medya sayfasından aşk iddialarına karşı bir açıklama gereği duyan Kerem Alışık, şunları aktardı.

“Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen söyle karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin… Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor… Halbuki biraz anlayıp dinlemeye çalışılsa biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği… Ama bu durumda sabırla dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle… Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki arkadaşız… Hepsi bu…”

İşte Kerem Alışık’ın Cevaben Paylaşımı;

Kerem Alışık'ın Cevaben Paylaşımı
Kerem Alışık’ın Cevaben Paylaşımı

Altınbilek, birkaç gün önce de köpeğiyle yer aldığı bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlamıştı.

Hilal Altınbilek ve köpeği
Hilal Altınbilek ve köpeği
Kerem Alışık ve Jüpiter
Kerem Alışık ve Jüpiter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler