Ana SayfaÜnlülerKöpeğinin Öldüğünü Öğrenen Ersin Korkut'dan Şok Tepki!

İlgili Postlar

Köpeğinin Öldüğünü Öğrenen Ersin Korkut’dan Şok Tepki!

Yaklaşık 3 aydır kıran kırana yarıştığı Survivor 2020’den sakatlığı sebebiyle elenen ünlü oyuncu Ersin Korkut, çekimlerin bitmesinin sonrasında yapımcı Acun Ilıcalı’dan kötü haberi aldı. Köpeğinin Öldüğünü Öğrenen Ersin Korkut’dan Şok Tepki! Detayları Haberimizde..

Survivor’da Ödül Oyununu Kazanan Ersin Korkut’a Acı Haber Verilemedi..

Köpeğinin Öldüğünü Öğrenen Ersin Korkut’dan Şok Tepki!

TV 8 televizyonlarında soluksuz izlenen yarışma programı Survivor 2020’de adaya veda eden yarışmacı sakatlığı sebebiyle Ünlüler takımından oyuncu Ersin Korkut oldu. Köpeğinin Öldüğünü Öğrenen Ersin Korkut’dan Şok Tepki!

Ersin Korkut Kimdir?

Ersin Korkut; “Köpeğim İçin Ayrı Bir Karavan Aldım”

Ersin Korkut, eleme sonrası şu sözleriyle yürekleri dağladı; “Sakalım çok uzadı, böyle gidersem beni tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Gidince ilk köpeğimi sonra ailemi göreceğim. İlk an nasıl olacak, nasıl tepki verecek merak ediyorum”

Acun Ilıcalı Kötü Haberi Verdi!

Programın sunucusu Acun Ilıcalı köpeği Mesi’ye düşkünlüğüyle tanınan Ersin Korkut’a köpeğinin aylar önce öldüğünü söyleyememişti. Ersin Korkut’un bu acı haberi kamera önünde almasını istemeyen Acun Ilıcalı ise eleme çekimlerinin ardından Ersin’le kameraların olmadığı bir yerde buluşarak köpeği Mesi’nin öldüğünü söyledi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

“Sevgi Görmek Çok Güzel”

Köpeği Mesin öldüğünü öğrenerek yıkılan Ersin Korkut, ilk şoku atlattıktan sonra sosyal medya sayfasından ilk paylaşımını da yaptı. Köpeği Mess’in bir fotoğrafını yayınlayan Ersin Korkut, “Böyle bir sevgi görmek insanin acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız… notuyla paylaştı.

Ersin Korkut’a Kötü Haber!

İşte Ersin Korkut’un Yürek Yakan O Paylaşımı;

Ersin Korkut son paylaşımı
Ersin Korkut son paylaşımı

Ersin Korkut; “Kimi Kırdıysam, Üzdüysem Özür Dilerim”

Survivor’dan elendikten sonra ekibe gözyaşları içinde röportaj veren Ersin Korkut, ağlamaktan şiş gözleriyle objektife bakamayan Ersin Korkut, “Duygu seli yaşıyorum. Değişik bir duygu içerisindeyim. Kimi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim. Bu ben de ilk defa çıktı, ben hiç bir zaman ağlamam, sızlamam. Kimi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

Ersin Korkut’un bu röportajını köpeği Mess’in ölüm haberini öğrendikten sonra verdiği düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler