Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Ödül Oyununu Kazanan Ersin Korkut'a Acı Haber Verilemedi..

İlgili Postlar

Survivor’da Ödül Oyununu Kazanan Ersin Korkut’a Acı Haber Verilemedi..

Dün akşam ekrana gelen Survivor 2020’de ödül oyunundan galibiyetle ayrılan ünlüler takımından yarışmacı Ersin Korkut, kardeşi Erdoğan Korkut ile konuştu. Ersin Korkut’un kardeşine öldüğünden habersiz olduğu köpeği Mess’i sorması ise yürekleri dağladı. Detaylar Haberimizde..

Ersin Korkut’a Kötü Haber!

Survivor’da Ödül Oyununu Kazanan Ersin Korkut’a Acı Haber Verilemedi..

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın popüler yarışması Survivor’da dün akşamki ekrana gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı izlendi. Yarımşam sonunda ise kazanan takım ünlüler oldu.

Ersin Korkut Kimdir?

Survivor Yarışmacılarına galibiyet sonrası ailelerinden seçtikleri bir kişi ile Whatsaap uygulamasından canlı yazışma hakkı verildi.

Ersin Korkut; “Mes Nasıl?”

Yarışmacı Ersin Korkut, kardeşi Erdoğan Korkut ile görüşmeyi seçti. Survivor’a gelirken köpeği Messi’i yakın dostu olan Mesut’a emanet eden Ersin Korkut, kardeşi Erdoğan’a, “Mes nasıl?” diye sordu.

Kardeş Erdoğan Korkut, abisi Ersin Korkut’a Mess’in öldüğünü söyleyemedi, mesajlaşma sırasında ise “İyi Mesut’ta, sıkıntı yok” diyebildi.. Köpeği Mes’in öldüğünden habersiz olan Survivor Ersin Korkut’un kardeşine, “Mesut’a söyle, iyi basın Mes’e” demesi ise yürekleri dağladı. .

Mes’e Araba Çarptı!..

Yarışmacı Ersin Korkut’un ‘her şeyim’ diye tabir ettiği köpeği Mess, Survivor başladıktan bir hafta sonra araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Ünlü oyuncu, köpeğine olan sevgisini şu sözlerle anlatmıştı:

Ersin Korkut, köpeği Mes’e olan sevgisini şu sözlerle söylemişti..

“Köpeğim 12 yaşında, adı Mes. Eski sahibi bakamadı, bana verdi. Üç senedir ben bakıyorum.”

Ersin Korkut; “Belki Bundan Sonra Mes İle Görüntülü Konuşabilirim…”

Köpeği Mes’i çok özlediğini ve onla konuşabilmek istediğini her fırsatta söyleyen Ersin Korkut; “Köpeğimi çok özlemişim. Belki ikinci iletişim oyununda farklı olabilir. Görüntülü konuşabiliriz. Köpeğim konuşmayı öğrenip bana bir iki mesaj verebilir” demişti.

YILMAZ ERDOĞAN NE ALIYOSAN 3 KATINI VEREYİM, GEL DEDİ

 

Ersin Korkut’un Bulaşıkçılıktan Oyunculuğa Hayat Hikayesi!

“23 sene önce Merter’de bir pizzacıda bulaşıkçıydım. Adada bulaşıkları o kadar temiz yıkamadıklarını görüyorum. Elimizde deterjan yok, tencere simsiyah. Denizde sert yosun var, altın gibi de kum var. İkisini birleştirdiğin zaman aman Allah. Bu benim tek kişilik oyunumun hikayesidir. Bunu ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorum ama şimdi bir süreç var.”

KALİTELİ OYUNCULARLA SALON TOZUNU YUTTUM

 

“Sen Orada 1 alıyorsan Ben Sana 3 Vereyim”

“Yılmaz Erdoğan, kuzenim. Tiyatrosu var, tiyatrosuna oyun izlemeye gidiyorum. Orada ‘ne iş yapıyorsun’ diye soruyor, ‘Bulaşıkçıyım’ diyorum. ‘Sen orada ne kadar alıyorsun’ diyor, mesela ‘1 alıyorum’ diyorum. ‘Sen orada 1 alıyorsan ben sana 3 vereyim, gel benim yanımda çalış’ diyor.”

ELİMDE PASPASLA ORALARI SÜPÜRÜRKEN ŞÖHRET OLDUM

 

 “Kaliteli Oyuncularla Salondaki Tozu Yuttum”

“İstifa ettim, gittim Yılmaz’cığımın yanında çalıştım. Dekor mekor derken, kaliteli oyuncularla salondaki tozu yuttum. Bir gün bana bir şans geldi. Yılmaz Erdoğan’ın oyunu ‘Bana Bir Şeyhler Oluyor’da kısa bir rol denk geldi.”

 

“Elimde Paspasla Oraları Süpürürken Bir Baktım Meşhur Olmuşum”

“Sahneye ilk çıktığımda kalbim ağzıma gelmişti. O heyecanı anlatamam. O heyecanın da bir oyuncuda olması lazım. Sonra da Cem Yılmaz ile bir reklam filmi denk geldi. Elimde paspasla oraları süpürürken bir baktım meşhur olmuşum. ‘Demek ki oyunculuk budur’ dedim. Reklam filminden sonra ‘Çok Güzel Hareketler’, sinema filmleri, reklam filmleri derken şimdi de Survivor 2020.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler