Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'un Adriana Lima'dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf...

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf…

Güzel oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla sosyal medyayı resmen ikiye böldü. Seneler önce dünyaca ünlü model Adriana Lima ile çekildiği bir fotoğrafla capslere bile konu olan Merve Boluğur yine magazin gündeminde. Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf Olay Oldu.. Detaylar Haberimizde..

Merve Boluğur’dan Şaşırtan Hamle!

Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf…

Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile sonlanan evliliği sonrasın da aradığı aşkı henüz yakalayamayan güzel oyuncu Merve Boluğur’un Instagram da 4 milyona takın takipçisi var. Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf Olay Oldu.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur Ve Adriana Lima Aynı Karede!

Son olarak eski eşi Murat Dalkılıç’ın sevgilisi Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in fotoğrafını beğenmesiyle olay olan Merve Boluğur, bu kez sosyal medyanın diline 6 sene öncesinde  çekilmiş bir fotoğrafla düştü.

Adriana Lima Kimdir?

Merve Boluğur; “Öyle İşte…”

Güzel oyuncu, seneler öncesinde top model Adriana Lima ile objektiflere poz verdiği ve o yıllarda adından söz ettirmeyi başardığı bu pozu takipçileri için paylaştı. Güzel oyuncunun takipçileri bu paylaşımına övgüler yağdırdı. “Adriana Lima’dan güzel çıkmak”,

“Adriana Lima’nın sönük kaldığı fotoğraf…” gibi yorumlar yapılan bu poza güzel oyuncunun “Öyle işte…” mesajını yazması da dikkatlerden kaçmadı.

Adriana Lima’dan Çırılçıplak Paylaşım

İşte Merve Boluğur’un ve Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğrafı;

Merve Boluğur'un ve Adriana Lima'dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğrafı
Merve Boluğur’un ve Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğrafı

Güzel oyuncunun olay olan paylaşımı sonrasında sosyal medyayı ikiye bölen “Olaya bir de makyajsız bakmak lazım’ şeklinde yorumlarda geldi

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler