Ana SayfaDedikoduSevcan Yaşar, Dayak Yediği Tüyler Ürpertici O Günü Anlattı!

İlgili Postlar

Sevcan Yaşar, Dayak Yediği Tüyler Ürpertici O Günü Anlattı!

Ünlü Oyuncular Sevcan Yaşar ve Sermiyan Midyat arasındaki darp iddiasında ayrıntılar duyanları şok etti. Güzel oyuncu olayın perde arkasını anlattı. Sevcan Yaşar, Dayak Yediği Tüyler Ürpertici O Günü Anlattı! İşte Detaylar..

Sevgilisi Sermiyan Midyat’la Karakolluk Olan Sevcan Yaşar’dan İlk Açıklama!

Sevcan Yaşar Dayak Yediği Tüyler Ürpertici O Günü Anlattı!

Güzel Oyuncu Sevcan Yaşar ile oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Sermiyan Midyat arasında günlerdir sular durulmuyor. Ocak ayından bu yana birlikte olan ve kendisinden tam 16 yaş büyük Sermiyan Midyat ile aşkını istedikten sonrasında darp gördüğünü iddia eden güzel oyuncu, olayın iç yüzünü Günaydın’dan Tuba Kalçık’a içini döktü. Sevcan Yaşar, Dayak Yediği Günü Anlattı!

Sevcan Yaşar kimdir?

“Beni Tekmeledi, Kapının Önüne Attı”

Güzel oyuncu Sevcan Yaşar konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Sermiyan’ın psikolojik ve fiziksel şiddetin ‘Aman olay basına yansımasın’ diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim.”

Sermiyan Midyat kimdir?

“Kendimi Banyoya Kilitledim”

“4 Mayıs’ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kilitledim ve 155’i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı. Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan, beni tekmeledi, kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı.”

“Beni Darp Edilmiş Halde Kapıcı Buldu”

“Sürükleme sırasında kolumda kas yırtığı oluştu. Bu durum, darp raporumda ayrıntılı şekilde mevcut. O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcı da duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan kişi de kapıcıydı. Sonra polisler geldi. Eve çıkıp gerekli işlemleri yaptılar. Polis ardından beni hastaneye götürdü, muayene edildim ve darp raporu verildi. “

“Beni Karakoldada Tehdit Etti”

“Semiyan şiddete karakolda da devam etti. Polislere bile saldırdı, beni ‘Şikayetçi olmayacaksın’ diyerek tehdit etti. O anlar karakoldaki güvenlik kameraları sayesinde kayıt altına alındı.”

Oyuncu Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor

“Ağrılardan Hala Uyuyamıyorum”

“Sermiyan her zamanki gibi bu yaşananları inkar edebilir ama üstüne basa basa söylüyorum, gerekli tüm deliller ve görüntüler avukatımda var. Vücudumdaki ağrılardan dolayı hala uyuyamıyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler