Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Türkiye'ye Dönme İddialarına Ne Cevap Verdi?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Türkiye’ye Dönme İddialarına Ne Cevap Verdi?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor çekimleri için olduğu Dominik Cumhuriyeti’nde İstanbul’a döneceği ve korona virüs tedbirleri içeriğinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta 14 gün karantina altında tutulacağı iddialarına cevap verdi. Acun Ilıcalı, Türkiye’ye Dönme İddialarına Ne Cevap Verdi? Detayları Haberimizde..

Acun Ilıcalı Gönüllüler Takımından O Yarışmacıyı Kovdu!

Acun Ilıcalı, Türkiye’ye Dönme İddialarına Ne Cevap Verdi?

Anadolu Ajansı’da geçen özel habere göre, Survivor 2020 yarışma programının çekimleri için Dominik’de olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve set ekibinin bir bölümü, Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla 14 Mayıs Perşembe günü Türkiye’ye inecek ve Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda 14 gün boyunca gözetimde tutulacağı öne sürülmüştü.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Ünlü televizyoncu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Önceki dönemlerde Survivor’dan elenen yarışmacılar, set ekibinin bir bölümü ve o bölgedeki Türkler, yarın Türkiye’ye dönmek üzere uçacaklar.

Acun; “Özlem Doluyum”

“Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış, bölgedeki vatandaşlarımızı bulundukları adalardan alıp ve ekibimizin bir kısmını Türkiye’ye yolluyoruz. Özlem doluyum o ayrı” açıklamasını yaptı.

250 Türk Kredi Ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında Gözlem Altında Olacak!

Bugün ve yarın Dominik Cumhuriyeti’nden tahliyesi planlanan ortalama 250 Türk vatandaşı Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında 14 gün karantina altına alındıktan sonra Kovid-19 bulgusuna rastlanmaması durumunda evlerine gönderilicekler.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic Fotoğrafı!

Acun Ilıcalı'nın Türkiyeye Dönme İddialarına İlişkin O Paylaşımı;
Acun Ilıcalı’nın Türkiyeye Dönme İddialarına İlişkin O Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler