Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Gönüllüler Takımından O Yarışmacıyı Kovdu!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Gönüllüler Takımından O Yarışmacıyı Kovdu!

Survivor 2020’nin 70. bölümü, dün gece yayımlanan son bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı Gönüllüler Takımından O Yarışmacıyı Kovdu! Kovulan yarışmacı kim? Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı Gönüllüler Takımından O Yarışmacıyı Kovdu!

İlk önce bayrak yarışı yapıldı. Oyun öncesinde oynanan avantaj oyunu için Gönüllüler ve Ünlülerden erkek ve kadın yarışmacılar seçildi. Son atışı bir türlü atamayan Ünlüler takımını, Gönüllüler Takımı peş peşe dört isabetli atışla yenmeyi başardılar. Sonrasında Survivor’da avantaj oyununu kazanan takım Gönüllüler takımıydı.

“Şaklabanlık Yapma”

Finale doğru ilerleyen Survivor’da yarışmacılar arasındaki gerginlik ise artıyor. Ardahan ile Ersin eşleşmesinde oyun sırasında Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan’a “Şaklabanlık yapma” şeklindeki göndermesi geceye damga vurdu. Sercan’ın sözlerine oldukça sinirlenen Ardahan ise karşılık vererek “Sen kendine baksana” ifadelerini kullandı.

Gönüllüler takımı 3-2 öndeyken Nisa ile Elif oyun parkurundaki mücadelesi ise oyunun kaderini belirledi. Ünlüler den Elif, geriden geldiği oyunda dört atıştan üçünü kazandı ve böylelikle Ünlüler öne geçti.

Yasin Obuz

Cemal Can ile Sercan eşleşmesinde ise yarışmacı Sercan kural hatası yaptı. Sonrasında bu hatayla yarışmacı Cemal Can oyun sayısını kaptı. Kıyasıya geçen ödül oyununda dün akşamki son bölümde ödül oyununu 10’a 8 Gönüllüler Takımı kazanmış oldu.

Survivor 2020’de 70. bölüm sonunda ödül oyununu kazanan gönüllüler gecede ise orman evindeydiler. Gönüllüler akşam yemeğinde ise büyük bir steak, baharatlı olan elma dilimli patates, üç katlı olan çilekli çikolatalı birde pasta yediler.

Acun’un Sinirleri Zıplıyor!

Diğer tarafdan bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümün fragmanı ise herkesi şaşkına çevirdi. Gönüllüler ve Ünlülerin dokunulmazlık oyunu için kıran kırana mücadelede edeceği oyunda yapımcı Acun Ilıcalı’nın sinirlerini Survivor Yasin zıplatıyor.

Acun; “Oyundan Çık Git. Hala Bağırıyorsun. Hemen Çık Git”

Yarışmacı Yasin oyun oynanırken yarışmacı Evrim’e söylediği cümlelerle Acun Ilıcalı’yı da sinirlendiriyor. Daha öncesinde de Yasin’i kadınlara hitaben kibar olması hakkında uyaran Acun Ilıcalı, “Yasin oyundan çık git. Hala bağırıyorsun. Hemen çık git” sözleriyle Yasin’i oyundan kovuyor.

Evrim; “Üstüne de Toprağı Atarım”

Ödül Oyunda yaşanan olay sonrası konuşan Survivor Evrim’in “Yasin benim babamın oğlu değil. Ben onu yerin dibine sokar üstüne de toprağı atarım” sözleri dikkat çekiyor.

İşte Acun’un Yasini Oyundan Kovduğu O Sahne!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler