Ana SayfaDedikoduŞok İtiraf! Tuba Ünsal Açıklamalarıyla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

İlgili Postlar

Şok İtiraf! Tuba Ünsal Açıklamalarıyla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Instagram canlı yayınına katılan oyuncu Tuba Unsal, çok çarpıcı itiraflarda bulundu. 38 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Ünsal’ın olay açıklamaların Detayları Haberimizde..

Tuba Ünsal İle Caner Karaloğlu Ayrıldı Mı?

Şok Açıklama! Tuba Ünsal Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Sosyal medyada gündem olan Tuba Ünsal’ın açıklamaları duyanları şaşırttı. Güzel oyuncu bugünlere gelmesinde oyuncu Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel’in büyük payı olduğunu anlattı. Tuba Ünsal Açıklamaları şok etkisi yarattı..

Tuba Ünsal Kimdir?

“İlk İşim Sevdiklerimin Boynuna Atlamak Olacak”

Posta’nın yapmış olduğu özel habere göre; güzel oyuncu Tuba Ünsal “47 gündür Sare ve Civan Mert ile evdeyiz. Sıkıldığım anlarda hastaneleri aklıma getiriyorum, çalışanların ve hastaların durumunu düşünüyorum. Allah ‘Of’ diyeni çarpar. Sarılmadan duramayan bir insan olarak karantina bitince ilk işim; sevdiklerimin boynuna atlamak olacak” dedi.

“Kimse Bilmez”

“‘Kaç çocuğun var?’ diye soran olunca, Mirgün’ün kızı Leyla’yı da sayıyorum. Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor. Annesi öldürülmüş. Koruyucu ablalık yapıyorum.”

“Tahammülüm Kalmadı”

 “Sosyal medyayı seviyordum ama korona sayesinde oradaki herkesin hayatlarının ne kadar fake olduğunu gördüm. Tahammülüm kalmadı. Kapatmayı düşünüyorum…….Bir karavanım var, arada sırada kaçar kampa giderim.”

Tuba Ünsal Bir Asker Kızı Olarak Acısını Paylaştı..

“Kendime Güvenim Yoktu.”

Tuba Unsal bugünlere kadar gelmesinde oyuncu Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel’in büyük payı olduğunu da anlatarak şunları söyledi; “İzmir’de zarafet kursunda getir götür işleri yapıyordum. Kendime güvenim yoktu……

…….Modellik yarışmasına girdim, kazanamadım. Paris’e gittim, 6 ayda döndüm. Sonra Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel yapımcısı olduğu dizide bana rol verdi. Ailece evlerini açtılar. Bergüzar’ın odasında kaldım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler