Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan Dominic Fotoğrafı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic Fotoğrafı!

2018 yılında Şeyma Subaşı’yla bir buçuk senelik evliliğini noktalayan Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile anılan Ilıcalı’nın aşkı ise Martha Stewart’ın çektiği bir fotoğrafla belgelenmişti. Uzun bir süredir birlikte olan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic fotoğrafı geldi.

Aşk Super BowlLIV’da Belgelendi

Yaz aylarından beri Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte olduğu bilinen Acun Ilıcalı bu konuda bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Mikonos Adaları’nda baş başa tatil yaparken objektiflerden kaçamayan çift sonrasında Çeşme’de de birlikte görüntülenmişti. Ardından Çağla Ayça Altunkaya’nın TV8 stüdyolarından sık sık paylaştığı fotoğraflar aşk iddialarını iyice güçlendirmişti ki, birlikte  Super BowlLIV izlemeye giden çiftib Martha Stewart’ın çektiği selife karesine habersizce dahil olması aşklarını belgelemişti.

Acun Ilıcalı’yla Adı Anılan Çağla Altunkaya’dan Gündem Olacak Paylaşım!

Şeyma Subaşı’dan Çağla’ya Küçük Yorumu

Boşandıktan sonra İtalyan dj Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, eski eşi Ilıcalı’nın yeni aşkı hakkında uzun bir süre yorum yapmadan dursa da geçtiğimiz aylarda bombayı patlatmıştı. Super BowlLIV olayından sonra sessiz kalamayan Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın ilişkisi hakkında ne düşündüğü yönündeki soruya bu konuda pek yorum yapmak istemediğini ama Altunkaya’nın küçük olduğunu düşündüğünü dile getirmişti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic Fotoğrafı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Domic’te olan Acun Ilıcalı‘nın yarışmadan kalan zamanlarını 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geçirdiği öğrenildi. Geçtiğimiz yazdan beri birlikte olan çiftin fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesi bir kez daha Ayça Çağla Altunkaya ve Şeyma Subaşı arasındaki benzerliğin gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler