Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Evlilik İddialarına Bomba Gibi Yanıt

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Evlilik İddialarına Bomba Gibi Yanıt

Bu yılın başlarında adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlayan Cem Yılmaz’ın kısa sürede gönlünü ünlü oyuncuya kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda Sarıkaya’nın annesiyle tanışan ve karantinada aynı evde kalan Cem Yılmaz’ın Sarıkaya’yla nikah masasına oturacağı iddiaları gündemden düşmüyordu ki Cem Yılmaz’dan evlilik iddialarına bomba gibi yanıt geldi.

İlişkileri Resmileşiyor

Şubat ayında yaptıkları Atina tatilinde objektiflerden kaçamayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın bir süredir birlikte olduğu öğrenilmişti. Bir süredir ünlü oyuncuyla aşk yaşayan ünlü komedyen geçtiğimiz ciddiyet yolunda ilk adımı attı. Karantina sürecini Serenay Sarıkaya ile aynı evde geçiren Cem Yılmaz, Sarıkaya’nın annesiyle tanıştı.

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Ekim Ayından Beri Birlikteler!

Geçtiğimiz haftalarda Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkının Şubat ayında değil, geçtiğimiz yılın Ekim ayında başladığını iddialarının gündeme gelmesi ihanet iddilarını yeniden gündeme getirdi. Defne Samyeli ile ayrılık nedeninin Serenay Sarıkaya olarak gösterilmesine tepki gösteren Cem Yılmaz geçmişte bu iddialara espriyle yanıtlasa da bu günlerde sessiz kalmayı tercih ediyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Evlilik İddialarına Bomba Gibi Yanıt

Mart ayından beri sürekli evlenecekleri iddialarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın bu dönemde aynı evde kalarak evlilik provası yaptıkları gündeme geldi. Karantina sürecinden sonra ilişkilerini bir sonraki adıma taşıyacakları iddiaları hakkında Cem Yılmaz’dan gündeme damgasını vuran bir açıklama geldi. Evlilik hakkında Twitter’dan açıklama yapan Yılmaz, “Haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olur” paylaşımı yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz'dan Evlilik İddialarına Yanıt
Cem Yılmaz’dan Evlilik İddialarına Yanıt

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler