Ana SayfaDedikoduBuğrahan Tuncer Eda Ece'yi Delirtti

İlgili Postlar

Buğrahan Tuncer Eda Ece’yi Delirtti

Buğrahan Tuncer Eda Ece’yi delirtti. “Yasak Elma” dizisinin sevilen oyuncusu Eda Ece’nin uzun bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşadığı biliniyordu. Sosyal medya hesaplarındaki eğlenceli paylaşımlarıyla çok sevilen çiftin karantina sürecinde ayrılanlar arasına katılkları iddiları sevenlerini çok üzmüştü. Çiftten bir açıklama bekleniyordu ki Eda Ece’den ayrılık iddialarına yanıt geldi.

Eda Ece Kendini Evet Kapattı

Pandemi döneminde setlerin devam etmesine ilk tepki gösteren isimler arasında olan Eda Ece kalabalık set ortamında sosyal mesafenin imkansız olduğuna dikkat çekmişti. Dizi ve film çekimlerinin devam etmesinin tüm set ekibini ciddi bir riskle karşı karşıya bıraktığını açıklayan Eda Ece setlerin durdurulması kararının ardından kendini eve kapattı. Ünlü oyuncunun Mart ayından beri evinde olduğu biliniyor.

Eda Ece’nin 3 milyon Takipçiye Ulaşma Postu Başına Dert Oldu! Güzel Oyuncu İsyan Etti!

Sosyal Medyaya Ayrılık Yüzünden Mi Ara Verdi?

Karantina döneminde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve canlı yayınlarla gündeme gelen Eda Ece geçtiğimiz ay bir süreliğine sosyal medya detoksu yapacağını açıklamıştı. Birkaç gün boyunca hiçbir paylaşım yapmayan ünlü oyuncunun detoksu beklenenden kısa sürse de, birkaç gün sonrasında sevgilisi Buğrahan Tuncer ile tüm fotoğraflarını kaldırması çiftin ayrıldığı iddialarıyla birlikte Eda Ece’nin bu yüzden detoks kararı aldığını akıllara getirmişti.

Buğrahan Tuncer Kimdir?

Buğrahan Tuncer Eda Ece’yi Delirtti

Buğrahan Tuncer ile ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen Eda Ece söylentilere son noktayı koydu. Dün Instagram hesabından canlı yayın yapan ünlü oyuncu ayrılık sorusuna karşı, Buğrahan Tuncer ayrılmadıklarını hatta bu süreçte aynı kaldıklarını ve aralarının gayet iyi olduğunu “Buğra içeride oturuyor, sorun yok. Ayrılık haberleri çıktı, çünkü Buğra beni evde delirtti. Ben de onu Instagram’dan çıkardım.” sözleriyle açıkladı.

Eda Ece Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler