Ana SayfaKimdirBuğrahan Tuncer Kimdir?

İlgili Postlar

Buğrahan Tuncer Kimdir?

Eda Ece’nin sevgilisi ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer kimdir? Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Buğrahan Tuncer aslen nereli? Buğrahan Tuncer hangi burç? Buğrahan Tuncer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Buğrahan Tuncer Kaç Yaşında? Buğrahan Tuncer Aslen Nereli? Buğrahan Tuncer Hangi Burç?

Buğrahan Tuncer, 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer, Koç burcudur.

Buğrahan Tuncer Kimdir?

Buğrahan Tuncer eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarından beri basketbol oynayan Buğrahan Tuncer profösyonel bir basketbol oyuncusudur. Buğrahan Tuncer, 2011 yılında Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Genç Milli Takım’ oyuncusudur.Buğrahan Tuncer, 2016-17 sezonunda Eskişehir Basket forması ile 1. Lig ve Federasyon Kupası şampiyonluğu kazanmıştır. Genç yaşta yakaladığı başarıyla dikkat çeken Buğrahan Tunceroyuncu ayrıca 2018 yılında BSL All Star karşılaşmasında da görev yapmıştır. Buğrahan Tuncer, 2018-19 sezonunda takımımızda Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu, Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci ve Euroleague ikinciliği kazanmıştır. Başarılı oyuncumuz 2019-20 sezonu başında takımımızdaki ikinci Cumhurbaşkanlığı Kupası sevincini yaşamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler