Ana SayfaKimdirAyça Çağla Altunkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında? Ayça Çağla Altunkaya aslen nereli? Ayça Çağla Altunkaya hangi burç? Ayça Çağla Altunkaya hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ayça Çağla Altunkaya Kaç Yaşında? Ayça Çağla Altunkaya Aslen Nereli? Ayça Çağla Altunkaya Hangi Burç?

Ayça Çağla Altunkaya 1 Ocak1999 tariginde Yalova’da dünyaya gelmiştir. Aslen Yalovalı olan Ayça Çağla Altunkaya, Oğlak burcudur.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. 21 yaşında olan ve hala Yalova’da yaşadığı bilinen Ayça Çağla Altunkaya “Sağlık Meslek Lisesi” mevzunudur. Geçtiğimiz sene yaz aylarında adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Ayça Çağla Altunkaya Mikonos Adaları’nda Ilıcalı ile yaptığı tatilde objektiflere yakalanmıştır. Ardından, Super Bowl maçında Martha Stewart’ın çektiği bir selfie karesine habersiz bir şekilde Acun Ilıcalı ile birlikte dahil olan Ayça Çağla Altunkaya kısa bir süre sonra sosyal medya hesabını kapatmıştır. Ayça Çağla Altunkaya karantina sürecini Dominik Cumhuriyeti’nde Ilıcalı ile birlikte geçirmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler