Ana SayfaKimdirAli Al Suleiman Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Al Suleiman Kimdir?

Ali Al Suleiman Kimdir? Ali Mahmutoğlu kimdir? Arap dünyasının genç gazeteci ve yazarı Ali Al Suleiman kaç yaşında? Ali Al Suleiman aslen nereli? Ali Al Suleiman hangi burç? Ali Al Suleiman biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Ali Al Suleiman kaç yaşında? Ali Al Suleiman aslen nereli? Ali Al Suleiman hangi burç?

1 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Al Süleyman aslen Suriye’lidir. Şu an 24 yaşında olan genç gazeteci ve yazar oğlak burcudur.

Ali Al Suleiman Kimdir?

2003-2013 yılları arasında Suriye’de Şam’da ilkokul, ortaokul ve ortaokul eğitimi’ni tamamlamış ve Genel Eğitim Sertifikası almıştır. 2013 ve 2017 yılları arasında Şam Üniversitesi’nde çalışmaya başlamış ve o okuldan da mezun olmuştur. Arap Edebiyatı Bölümünde 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Edebiyatı’nda öğrenime başladı ve 2019 yılında mezun oldu.

Gazeteci ve yazar olarak Lübnan’daki Türk Büyükelçiliği’nde Tercüman’lık yapmaktadır. Türkçe-Arapça tercüme yapan Ali Al Süleyman, Katar Hayır Kurumu gibi sivil toplum kuruluşlarının sağladığı birçok sosyal faaliyette yer almaktadır.

Sosyal ağ platformları üzerinde geniş bir etkinliğe sahip ve etkilerinin yazılması ile bilindiği açıklanmaktadır. Ali Al Suleiman, diğer bir yandan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kanalı başta olmak üzere bir çok kanal’da Türkçe’den Arapça dili’ne çevirmenlik yapmaktadır.

Ali Al Suleiman kitapları

  • Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki bölgesel liderlik savaşı
  • Kur’an ve hadislerden İslami çalışmalar

aljazeera.com, marefa.org, sasapost.com, marefa.org, marefa.org, imdb.com ve turkpress.com.tr gibi bir çok sitede haberleri yayınlanmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler