Ana SayfaÜnlülerEda Ece'nin 3 milyon Takipçiye Ulaşma Postu Başına Dert Oldu! Güzel Oyuncu...

İlgili Postlar

Eda Ece’nin 3 milyon Takipçiye Ulaşma Postu Başına Dert Oldu! Güzel Oyuncu İsyan Etti!

Film ve dizilerin aranan isimlerinden Eda Ece, Yasak Elma dizisiyle kariyerinde zirve yaptı. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı 3 milyona ulaşınca bunu kutlamak için bir post paylaştı. Dünyaca ünlü kadın komedyenlerin olduğu fotoğrafa kendi fotoğrafını montajladı. Eda Eçe’nin 3 milyon takipçiye ulaşma postu başına dert oldu. Takipçilerinden büyük tepki alan güzel oyuncu isyan etti ve üzülerek bir açıklama yapmak durumunda kaldı.

 Eda Ece Kimdir?

Eda Ece’nin 3 milyon Takipçiye Ulaşma Postu Başına Dert Oldu!

Eda Ece, sosyal medya hesabının 3 milyon takipçiye ulaşmasıyla ünlü üç kadın komedi oyuncusunun yanına kendi kafasını yerleştirip paylaştı. Fotoğraftaki bira detayı ise güzel oyuncunun takipçilerinin gözünden kaçmadı. Bu fotoğrafı gerçek zanneden takipçiler Eda Ece’yi, ramazan ayında bira içmekle suçlayıp adeta linç ettiler.

Yapılan yorumlara üzülen Eda Ece, “Bu fotoğrafa espri olsun diye benim kafam konmuş. Bu fotoğraftakiler dünyanın en komik kadın oyuncuları, 2’si komedyen, 1’i kadın oyuncu, espri orada.” diyerek yanıt verdi. Tepkiler daha da durmayınca güzel oyuncu isyan etti. Dünyada bu işi en iyi yapan kadın oyuncuların yanına kendisini koyduğunu ve bunun bir espiri olduğunu dile getirse de insanlar bildiğini okudu.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı….

Eda Ece'nin 3 milyon Takipçiye Ulaşma Postu Başına Dert Oldu

EDA ECE’Yİ İSYAN ETTİRDİLER!

Ece, kendisine anlamadan yorum yapan takipçilerine, “Bazıları Ramazan’da içki mi içiyorsun diye yazıyor. Beni linç ettiriyorlar. Arkadaşlar delirdiniz mi? Ben bir kutlama yapıyorum. Bütün gün Instagram’ı açıp şuna ders vereyim falan diye ahlak dersi, din dersi… Biz belki de sizden daha iyi insanlarızdır. Eline diline hakim ol diye laflar var ya onları mı benimseseniz acaba? İftara çok az kaldı. Ben sizden daha iyi biliyorum oruç da tutuyorum. Size kalmadı yani… Öyle bir resmi yanlış anlayıp ders vermek…

İnsanları rahat bırakın, İnsanların resimlerinin altına saydırmayın. Kendisi sinirinizi mutsuzluğunuzu insanlardan çıkartmayın. Spor yapın, bir şey yapın. İstemediğini takip etme. Instagram’da gezip gezip ona buna laf atmayın. Hayatım iyi gidiyor, deneyin sizin ki de iyi gider. Bu cahillik mi?  aptallık mı? kötü niyet mi?  saldırım mı? Çok ilginç.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Eda Ece Sağlık Bakanlığından Kim İçin Yardım İstedi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler