Ana SayfaÜnlülerDövüş Akımı Videosunu Birde Ünlülerden İzleyin! Rekoru Kırdı!

İlgili Postlar

Dövüş Akımı Videosunu Birde Ünlülerden İzleyin! Rekoru Kırdı!

İçlerinde Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Şafak Sezer ve Alişan gibi ünlülerin olduğu sosyal mesafeye dikkat edilerek çekilen video Instagram’a damgasını vurdu. Full eğlence yüklü olan videoda birbirinden ünlü 17 isim hünerlerini gösterdi. Sosyal mesafeli Dövüş Akımı Videosu Birde Ünlülerden İzleyin! Rekoru Kıran videosunun Detayları Haberimizde..

Fahriye Evcen’in El Dansı Akımına Talat Bulut’tan Cevap Geldi..

Dövüş Akımı Videosu Birde Ünlülerden İzleyin! Rekoru Kırdı!

Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle evlerine kapanan ünlü isimler sosyal medya sayfaları üzerinden çılgın akımlar yaratmaya devam ediyorlar. Dövüş Akımı Videosu Birde Ünlülerden İzleyin! Rekoru Kırdı!

Sosyal Mesafeli Dövüş Akımı Dünyaya Yayılıyor!

İl etapta Hollywood dublörlerinin çıkardığı sosyal mesafeli dövüş akımı sonrasında Holywood aktrisleri tarafından da ürdürülmüştü. Şimdilerde ise Türkiye’nin ünlü isimleri çektikleri video ile akıma ayak uydurdular..

Güzel Delirdik Videosu Rekora Koşuyor!

Başta Okan Kurt, Demer Akalın, Şafak Sezer, Esra Balamir, Sema Aydemir, Murat Övüç, Murat Özan, Furkan Dede, Semih Öztürk, Nilay Toprak, Alişan, Özlem Yıldız, Deha Bilimlier, Kenan Erçeyingöz, Birol Tokat ve Hira Kurt Sosyal Mesafeli Dövüş akımına uymuş oldu. Çekilen Güzel Delirtik başlıklı video çok kısa zamanda 1 milyon izlendi.

İşte Ünlülerin Sosyal Mesafeli Dövüş Akımı Videosu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler