Ana SayfaÜnlülerFırat Çelik'in Rakkas Şarkısıyla Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Fırat Çelik’in Rakkas Şarkısıyla Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Korona virüs salgını dolayısıyla evinde yeğeniyle birlikte karantinada kalan oyuncu Fırat Çelik çektiği dans videolarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Fırat Çelik’in Rakkas Şarkısıyla Dansı Sosyal Medyayı Salladı! Detayları Haberimizde..

Fırat Çelik, Fransa’daki Kafesini Salgın Sebebiyle Kapattı!!!…

Fırat Çelik’in Rakkas Şarkısıyla Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

39 yaşındaki yakışıklı oyuncu Fırat Çelik, şarkıcı Atiye’nin Salla isimli şarkısı ile çok kısa sürede sosyal medyanın aranılan isimleri haline gelmişti. Yakışıklı oyuncu yeğeni Ozi ile beraber sürpriz sonlu bir video daha yükledi. Fırat Çelik’in Rakkas Şarkısıyla Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Sezen Aksu’nun Rakkas İle Dans Ettiler!

Televizyonda yıldızının parladığı zamanlarda doğup büyüdüğü ülkeye dönüp Paris’e yerleşmişti. Paris’te bir restoran açan yakışıklı oyuncu korona virüs sebebi ile bir süredir evinde zaman geçiriyor. şarkıcı Atiye’nin popüler şarkısı Salla’dan sonra şimdi de Sezen Aksu’nun en sevilenlerinden olan Rakkas ile dans etti. Fırat Çelik’in yeğeni Ozi ile eğlenceli dansı Ankara’nın Bağları şarkısıyla son buldu.

Karantinanın en güzel Videosu”

Ünlü oyuncu’nun “Karantinanın en güzel videosu” gibi yorumların yapıldığı videosu beğeni yağmuruna tutuldu. Fırat Çelik, yayınladığı dans videolarına yapılan yorumları çok hoşuna gittiğini ve karantina süresi bitinceye kadar dans videolarına devam edeceğini açıkladı.

İşte Fırat Çelik’in Rakkas Eşliğindeki Dansı;

https://www.youtube.com/watch?v=oLYSXOy3FWs

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler