Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel'in Kardeşi Zeynep Korel'den Yaylım Ateşi!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel arasında sular bir türlü durulmuyor. Geçmiş zamanlarda da ablası Zeynep Korel’in ağır ithamları altında kalan oyuncu Bergüzar Korel cephesinde yeni gelişmeler var. Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi! Çarpıcı Detaylar Haberimizde..

Bergüzar Korel Doğum Yaptı!

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

Geçtiğimiz yıl ablası hakkında ilk kez konuşan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, “Biz her zaman ailecek bütün aile fertlerimizin seçimlerine, hayatlarına hep saygı duyduk. O kendisi paylaşmayı tercih etti. Onun tercihidir. Saygı duyuyoruz.” açıklamasını yapmıştı. Son gelinen nontada ise Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi ne verildi..

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel’in Amerika’da temizlikçilik ve bakıcılık yapan ablası Zeynep Korel, bomba iddialarda bulundu. Kardeşi Bergüzar Korel’in kendisine iftira attığını ileri süren abla Korel,”Ben Bergüzar’a “Eğer benim karıma para yollamazsan seni mahvederim”diyormuşum”dedi.

Zeynep Korel,”Bakın bu çok kalleşçe bir iftiradır. Bu artık bir onur savaşıdır. “Ben konuşursam Bergüzar evden dışarı çıkamaz”ifadelerini kullandı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler