Ana SayfaDedikoduBomba Haber! Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Evlilik Provası Yapıyorlar!

İlgili Postlar

Bomba Haber! Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Evlilik Provası Yapıyorlar!

Yaklaşık 45 gündür koronadan dolayı ev karantinasında olan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın nikah masasına oturmaya karar verdikleri öne sürüldü. Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Evlilik Provası Yapıyorlar! Detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Evlilik Provası Yapıyorlar!

Uzunca bir zamandır beraber evde karantinada kalan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarkaya ikilisi evlilik kararı aldılar. Ünlü çift, korona virüs salgını tamamen sona erdikten sonra ihtişamlı bir törenle dünya evine girecekler.  bir düğünle evlenecek. Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Evlilik Provası Yapıyorlar!

Defne Samyeli kimdir?

Evlenmeye Karar Verdiler!

Ünlü komedyen, geçtiğimiz yıl ünlü sunucu Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşamaya başlamışdı. 45 gündür beraber karantinada olan ünlü ikili, bu süreçte birbirlerine alışarak ve daha iyi tanıyarak nikah masasına oturmaya karar verdikleri öne sürüldü.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Ne Cevap Verecek!

Kanal D televizyonlarının sevilerek izlenen Müge ve Gülşen’in hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa magazin programının yaptığı özel habere göre Ünlü komedyen, Ekim ayından bu yana aşk yaşadığı güzel oyuncuya evlilik teklifinde bulundu. 28 yaşındaki Serenay Sarıkaya ise teklifi kabul etti.

Cem Yılmaz Kimdir?

Büyük Aşk Atina’da Ortaya Çıkmıştı!

Ünlü ikili’nin aşkı ilk defa Atina’da ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu, Atina tatili dönüşü magazincilere “Her şey göründüğü gibi” ifadeleriyle aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler