Ana SayfaÜnlülerBarış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

İlgili Postlar

Barış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki Kerpeten Ali karakterine can vererek ününe ün katan Barış Falay uzun bir aradan sonra televizyona geri geliyor. Başarılı oyuncu Barış Falay’ın yeni projesi ne olacak? Detaylar Haberimizde..

Barış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

Yakışıklı oyuncu Barış Falay’dan hayranlarına müjdeli haber var. Uzunca bir zamandır ekranlara uzak olan yetenekli oyuncu yepyeni projesiyle seyircisi karşısına çıkmak için heyecanlanıyor. Nurgül Yeşilçay ile Paramparça dizisinden bu tarafa hiçbir işde yer almayan Barış Falay, Dizi, sinema ve eğlence platformu Netflix’in yeni yapımında rol alacak. Barış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

Barış Falay kimdir?

Netflix’te oynayan Call My Agent adlı dizinin Türkiye uyarlaması “Menajerimi Arayın” dizisinin başrolünü Barış Falay kaptı. Barış Falay’ın yetenekli oyuncu Canan Ergüder ile başrollerine ortak olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu, Fatih Artman,  Ayşenil Şamlıoğlu gibi ünlü oyuncular da yer alacak.

Barış Falay: “Ben de Özledim”

Kayınpederinin hastalığı sebebiyle Ege’de olduklarını anlatan başarılı oyuncu Barış Falay, yeni bir iş anlaşması yaptığını da ilk defa açıkladı. “Ben de özledim dönüyorum televizyonlara” diye belirten Barış Falay, hayat vereceği bu yeni rolünün de çok farklı olacağını da açıkladı.

“Böylesini Oynamamıştım”

Genel olarak işlerinde apayrı karakterlere can vermeye çaba gösteren oyuncu Barış Falay, “O tarz bir adam oynamadım. Benim için de değişik bir şey olacak. İyi olacak diye umuyorum” biçiminde ifade etti.

Bir zamanların popüler dizisi Ezel’de beraber rol paylaştıkları Kenan İmirzalıoğlu’nun yakın dostu olduğunu belirten Barış Falay, tecrübelerini de paylaştığını söyledi.

Tuncel Kurtiz İle Oynamıştı

48 yaşında olan başarılı oyuncu Barış Falay, Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz, Cansu Dere gibi ünlü isimlerle rol almış, son olarak da Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya ile Paramparça dizisinde oynamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler