Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün Jüride!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Jüride!

2014 yılından bu yana Unicef İyi Niyet Elçisi ve Çocuk Hakları Savunucusu ünvanıyla olarak görevli olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yarışmaya jüri oldu. İşte Detaylar..

Tuba Büyüküstün Umut Evirgen’i Neden Terk Etti? İşte Gerçek! 

Tuba Büyüküstün Jüride!

Uluslararası Göç Filmleri Festivali Unicef  Kısa Film Yarışma organizasyonunda dokuz film yarışacak.

Ayrıca jüride yer alacak olan oyuncu Tuba Büyüküstün dışında UNICEF Türkiye temsilcisi Philippe Duamelle ve ABD’li film eleştirmeni Darcy Paquet de yer alıyor.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Unicef  Kısa Film Yarışması Cnn Türk’de!

Yarın akşam saat 20.00’de başlayacak olan Uluslararası Göç Filmleri festivalin açılış töreni, CNN TÜRK ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Tuba Büyüküstün’ün Karantina Notları..

Ayrıca 8 filmin yarışacağı ‘Aynı Gemi Kısa Film Yarışması’nın jürisinde de yönettiği ikinci kısa filmle Oscar adayı ve 2018’de Akademi üyeleri arasına katılan İranlı yönetmen ve senarist Farnoosh Samadi, Hollandalı festival satış ve dağıtım şirketi sahibi, aynı zamanda festival stratejisti Wouter Jansen, Avusturyalı kültür yöneticisi ve küratör Marija Milovanovic  bulunuyor.

5 bin Avro Ödül

UNICEF Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda ‘En İyi Kısa Metraj Film’e 5 bin, Aynı Gemi Kısa Film Yarışması’nda ‘En İyi Kısa Metraj Film’e bin Avro ödül verilecek.

Rezervasyonlar Başladı..

Çevrimiçi olarak 14-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 50’den fazla filmin gösterileceği festivale katılmak için rezervasyonlar başladı. Bütün filmlerin ücretsiz olarak izlenileceği festivalde sinemaseverlerin www.festivalscope.com sitesine ayrıca üye olması ve sınırlı sayıda gösterim için rezervasyon yaptırması gerekiyor. 24 saat içerisinde rezerve yapılabilen filmler izlenmediği zaman film listesinden silinerek bilet farklı bir sinemasever için tekrar aktifleştiriliyor.

Açılış Töreni Bugün

Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin bugün gerçekleştirilecek açılışında, Gaziantep’te yapılması planlanmıştı. Fakat korona virüs salgını sebebiyle sonraya ertelenen açılış, kapanış törenleri, bir fotoğraf gerçekliğine en yakın görüntüyü sağlayan eş zamanlı 3D sanal stüdyoda gerçekleştirilecek.

Uluslararası Göç Filmleri Festivalin Onursal Başkanlığı’nı, Süryani bir göçmen olan Suriye Oscarlı oyuncu F. Murray Abraham üstlendi. Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri başkanlığını da ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan gerçekleştirecek ve gururlandıracaklar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler