Ana SayfaDedikoduAcun Canlı Yayındayken Sevgilisi Çağla Altunkaya'nın Dikkat Çeken Mesajı!

İlgili Postlar

Acun Canlı Yayındayken Sevgilisi Çağla Altunkaya’nın Dikkat Çeken Mesajı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın kendisinden tam 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın, canlı yayın esnasında Ilıcalı’ya gönderdiği mesaj gündem oldu. Instagram üzerinden yayın yapan Acun’a gelen mesaj hamlesi akıllara hemen Şeyma Subaşı’nın canlı yayın kazasını getiriverdi. İşte Detaylar..

Acun Ilıcalı’nın Kızı Banu Ilıcalı 8,5 Aylık Hamile Haliyle Poz Verdi

Acun Canlı Yayındayken Sevgilisi Çağla Altunkaya’nın Dikkat Çeken Mesajı!

İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’dan jet hızıyla ayrıldıktan birkaç ay sonra 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile objektiflere yakalanan Acun Ilıcalı, magazin camiasında en çok konuşulan ünlülerin başında geliyor. Çağla Altunkaya’nın Mesajı!

Acun Ilıcalı Kimdir?

Ünlü televizyoncu son zamanlarda Dominik adasında yanından bir an olsun ayırmadığı 21 yaşındaki genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geçen haftalarda Türkiye’ye geri dönüş yapmıştı. Hatta ünlü ikili Bebek’te yürüyüşe çıktıklarında objektiflere takıldı.

“Whatsapp’ında Bir Şey Yazdım”

Acun, geçten gün instagram üzerinden canlı yayın açtığında enteresan bir yorum aldı. Genç sevgilisi Çağla Altunkaya canlı yayın’da Acun’a  “Whatsapp’ında bir şey yazdım” şeklinde bir yorum gönderdi.  Herkesi şaşkına çeviren bu yorum sosyal medya kullanıcıları tarafından eski eş Şeyma’ya bir gönderme şeklinde yorumlandı.

Şeyma Subaşı’na Göndermemi Yaptı!

Acun bir dönem gazeteci Cengiz Semercioğlu ve sunucu Seray Sever’in hazırlayıp sunduğu ‘Gel Konuşalım’ adlı magazin programına katılmıştı. Programda telefonundan bir şey göstermek isteyen Acun’a tam da o esnada Şeyma Subaşı’dan “Selam Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve para ile ilgili…”şeklinde mesajı geldi.

Şeyma Subaşı Kimdir

Sosyal medyada gündem olan Ayça’nın bu mesajı, fenomen Şeyma Subaşı’nın tarafından nasıl yorumlanacağı ise merak konusu oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler