Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Kızı Banu Ilıcalı 8,5 Aylık Hamile Haliyle Poz Verdi

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Kızı Banu Ilıcalı 8,5 Aylık Hamile Haliyle Poz Verdi

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu Ilıcalı, 8,5 aylık hamile son haliyle pozu ortaya çıktı. Genelde özel hayatını magazin camiasından saklı yaşayan Banu Ilıcalı’nın son hali yakın bir dostunun sosyal medyada paylaşmasıyla hızlıca yayılıverdi. İşte Detaylar..

Acun Ilıcalı’dan Ayça Çağla Altunkaya’lı Doğum Günü Kutlaması

Acun Ilıcalı’nın Kızı Banu Ilıcalı 8,5 Aylık Hamile Haliyle Poz Verdi

Poplüler yapımcı Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu Ilıcalı, üniversitede döneminde tanıştığı Efe Ceyhun ile 3 sene önce muhteşem bir düğünle dünya evine girmişti. Mutlu biryuvası olan Banu Ilıcalı, şu sıralar ilk bebeğini doğurmak için gün sayıyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Banu Ilıcalı’nın Son Hali Ortaya Çıktı!

Babası Acun Ilıcalı’nın popülerliğinin yanında diğer yandan kendi özel hayatını herkesden gizli yaşayan ve sosyal medya platformunda dahi  yalnızca yakın dostlarını takibe alan Banu Ilıcalı, hamilelik sürecini bile gözlerden uzak yaşıyor. Şu dönemler tam 8,5 aylık karnı burnunda hamile olan 30 yaşındaki Banu Ilıcalı’nın hamilelikteki ilk pozu da yakın arkadaşının sosyal medyada yayınlamasıyla ortaya çıkmış oldu.

Acun Ilıcalı: “Benim Kızım Mucize Çocuk”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın anne babası ve 10 aylık olan torunları Banu Ilıcalı ile beraber Bodrum’a tatile giderken feci bir biçimde trafik kaza geçirmiş ve o gün yaşamlarını kaybetmişti. Aynı Kazadan sağ kurtulan Banu Ilıcalı’nın ise vücudunda 18 adet kırık oluşmuş ve yine yaşama tutunmuştu. Seneler sonra ailesinin geçirdiği kazadan konu açılınca bahseden Acun Ilıcalı, “Dünyada bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu’nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma ‘mucize çocuk’ derim” demişti.

İşte Banu Ilıcalı’nın 8,5 Halime Haliyle Son Pozu;

Banu Ilıcalı Hamile Pozu
Banu Ilıcalı Hamile Pozu

Survivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler