Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya, Sevgilisi İle Verdiği Poza Yorum Yapan Fenomeni Fena Bozdu!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Sevgilisi İle Verdiği Poza Yorum Yapan Fenomeni Fena Bozdu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz’la olan fotoğrafına yorumunu yapan ünlü fenomen Alp Kılınç’a önce mesaj atarak onu bozdu ardından da engeli bastı. İşte Detaylar..

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’dan Bomba Fotoğraf!

Serenay Sarıkaya, Sevgilisi İle Verdiği Poza Yorum Yapan Fenomeni Fena Bozdu!

Güzel oyuncu Serenay Sarkaya, dün sosyal medya sayfasından ilk defa bir aşkıyla olan pozunu fotoğrafını paylaştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile pozunu kalp emojisi yerleştirerek yayınlayan güzel oyuncu  paylaşıma yorum yapan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç’a yaptığıyla herkesi şoke etti. Serenay Sarıkaya Fenomeni Fena Bozdu!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

“Ağa Be Nasip Olur Mu Böyle Bir İlişki”

Magazin camiasından olan ünlülere yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, ünlü çift Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın bir pozuna “Ağa be nasip olur mu böyle bir ilişki”ifadeleriyle bir yorum yaptı. Ünlü ikilinin aşkları hakkında daha öncesinde de çeşitli paylaşımlar yapan fenomen Alp Kılınç’a Serenay’dan yanıt gecikmedi. Güzel oyuncu, “Alp şansını çok zorluyorsun” ifadesiyle mesaj yazdıktan hemen sonra fenomeni engelledi.

Serenay Sarıkaya ile arasındaki olan bu diyaloğu sosyal medyada 662 bin adet takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yayınlayan fenomen Alp Kılınç, “Şansımızı kullandığımız yere bakın” ifadeleriyle yayınladı.

Cem Yılmaz Kimdir?

İşte Fenomen Alp Kılınç’ın Sarıkaya Engeli Paylaşımı;

Cem Yılmaz Engeli
Alp Kılınç Yorumu
Sarıkaya Yanıtı
Sarıkaya Yanıtı
Sarıkaya Engeli
Sarıkaya Engeli

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler