Ana SayfaÜnlülerKoray Avcı'dan Uzun Süren Konser!

İlgili Postlar

Koray Avcı’dan Uzun Süren Konser!

Ünlü şarkıcı Koray Avcı hayranlarına sürpriz yapmıştı. Korona virüse dikkat çekmek için sakallarını kesen Koray Avcı yeni imajı ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. ‘Kırmızı çizgimi darma duman ettim’ diyen Koray Avcı en son sakallarını 18 yaşında kestiğini söylemişti. Koray Avcı, pandemi günlerinde de izleyicisinden kopamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla sevenleri ile buluşan şarkıcı, konser özlemini özel kurulan sahnesinde gidermeye çalıştı.

Koray Avcı, Neşet Ertaş’ı Saygıyla Andı!

 YouTube Konseri Gerçekleştirdi!

Şarkıcı Koray Avcı, pandemi günlerinde de izleyicisinden kopamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla sevenleri ile buluşan şarkıcı, konser özlemini özel kurulan sahnesinde gidermeye çalıştı. Evinden yaptığı yayınları sahneye taşıyan Koray Avcı, müzikseverlere 2,5 saatlik bir performans sergiledi. Tüm kurallara uyularak boş ve büyük bir mekana sahne, ses, ışık ve 5 kameralı reji sistemi kurduran şarkıcı, kesintisiz bir YouTube konseri gerçekleştirdi. Bundan önce ünlü şarkıcı Koray Avcı hayranlarına sürpriz yaptı. Korona virüse dikkat çekmek için sakallarını kesen Koray Avcı yeni imajı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Kırmızı çizgimi darma duman ettim’ diyen Koray Avcı en son sakallarını 18 yaşında kestiğini söyledi. Koray Avcı’yı ilk kez sakalsız gören hayranları oldukça şaşırmıştı. Sokakta söylediği şarkıların sosyal medyada paylaşılmasıyla ünlenen ve sonrasında klip ve albümleriyle adını duyuran Koray Avcı, korona virüs salgınından dolayı vatandaşların evde kalması için radikal bir karar alarak sakalını kesti.

Koray Avcı Yeni Albümü "Senin İçin Değer" ile Müzik Piyasasında…

Koray Avcı Kimdir?

Koray Avcı’dan Uzun Süren Konser!

Geçtiğimiz aylarda ‘evde kal’ çağrısına dikkat çekmek için sakalını kestiğini dile getiren şarkıcı Koray Avcı, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı Koray Avcı hayranlarına sürpriz yapmıştı. Korona virüse dikkat çekmek için sakallarını kesen şarkıcı Koray Avcı yeni imajı ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. ‘Kırmızı çizgimi darma duman ettim’ diyen Koray Avcı en son sakallarını 18 yaşında kestiğini söylemişti. Ünlü şarkıcı Koray Avcı, pandemi günlerinde de izleyicisinden kopamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla sevenleri ile buluşan şarkıcı, konser özlemini özel kurulan sahnesinde gidermeye çalıştı.

Koray Avcı, Dövmesiyle Alay Konusu Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler