Ana SayfaÜnlülerHakan Meriçliler Kurallara Hiç Dikkat Etmedi!

İlgili Postlar

Hakan Meriçliler Kurallara Hiç Dikkat Etmedi!

Yıllar önve ünlü oyuncu Ali Erkazan hakkında katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret iddiası ile suç duyurusunda bulunan Hakan Meriçliler, adliye çıkışında görüntülenmişti. Bu olayların üzerinde hiç objektiflere yansımayan ünlü oyuncu sevgilisi ile önceki gün maskesiz şekilde Nişantaşı sokaklarında görüntülendi.

Hakan Meriçliler kimdir ?

Hakan Meriçliler “iyi günler” Diyerek Etraftan Kayboldu!

Beraber rol aldıkları bir dizinin setinde Hakan Meriçliler ile tartıştıklarını ifade eden Ali Erkazan, ünlü oyuncu hakkında şu iddialarda bulunmuştu: “Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan… Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.” Ali Erkazan’ın katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında bulunduğu iddialardan sonra Meriçliler, suç duyurusunda bulunmuştu.

Adaletin geç de olsa tecelli edeceğine inandığını ifade eden Hakan Meriçliler, şunları söylemişti;

“Sanık, otel müdürünü yumrukluyor, otelden atılıyor ve jandarma tarafından kelepçeyle götürülüyor. Bunu kapatmak için de şimdi benimle uğraşıyor. Ben gördüğünüz gibi peşindeyim. Bekliyorum. Söylediği her şey de iftira. Geç de olsa adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.”

Hakan Meriçliler Adliye Çıkışında İlk Kez Konuştu!

Hakan Meriçliler Kurallara Hiç Dikkat Etmedi!

Hakan Meriçliler Kurallara Hiç Dikkat Etmedi!

Yıllar önve ünlü oyuncu Ali Erkazan hakkında katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret iddiası ile suç duyurusunda bulunan Hakan Meriçliler, adliye çıkışında görüntülenmişti. Bu olayların üzerinde hiç objektiflere yansımayan ünlü oyuncu sevgilisi ile önceki gün maskesiz şekilde Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Corona virüsüne karşı Nişantaşı’nda önlemleri ihmal edenler arasında oyuncu Hakan Meriçliler ve sevgilisi de vardı. Gazetecileri karşısında gören Hakan Meriçliler, panik oldu ve alelacele sevgilisinin elini bıraktı. Gazetecilere “İyi günler” diyerek yürümeye devam eden Meriçliler’in sevgilisinin elini bırakmasına anlam verilemedi. Beraber rol aldıkları bir dizinin setinde Hakan Meriçliler ile tartıştıklarını ifade eden Ali Erkazan, ünlü oyuncu hakkında şu iddialarda bulunmuştu: “Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan… Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.” dedikten sonra objektiflere yakalanmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler