Ana SayfaDedikoduOğulcan Engin'den Sevgilisine Sürpriz Hediye..Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu Yoksa Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Oğulcan Engin’den Sevgilisine Sürpriz Hediye..Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu Yoksa Evleniyor Mu?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin’in biricik oğulları Oğulcan Engin’in ilişkisi bir hayli yol katetmişe benziyor. Oğulcan Engin’den yarın 32 yaşına basacak olan sevgilisi Ezgi Eyüboğlu’na, acaba evleniyolarmı dedirten hediye geldi. İşte Detaylar..

Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu’nun İlk Aşk Pozlarına Rekor Beğeni 

Oğulcan Engin’den Sevgilisine Sürpriz Hediye..Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu Yoksa Evleniyor Mu?

15 Haziran tarihi doğumlu olan ve yarın 32 yaşına girecek olan başarılı oyuncu Ezgi Eyüboğlu’na çok özel doğum günü hediyesi geldi. Sevgilisi için Oğulcan Engin babası Sinan Engin ile gittikleri Gayrettepe’de ki bir mücevher mağazasından ortalama 16 bin dolar (109 bin TL) değerinde olan bir tektaş satın aldığı ortaya çıktı.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Yoksa Evleniyorlar mı?

Oğulcan Engin’in aşkı Ezgi Eyüboğlu’na doğum gününde duygusal bir evlilik teklifi edeceği kulislerde konuşuluyor. Şu sıralar ise Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu evleniyor mu? sorusu en çok sosyal medyada merak edilenlerden arasında..

Oğulcan Engin Kimdir?

“Ezgi Çok Hanım Ve Güzel Bir Kız”

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin’in ilişkisi için, “Aşklarını ilk gördüğüm anda sevindim. Ezgi çok hanım ve güzel bir kız” yorumunu yapmıştı.

Seda Sayan kimdir?

Ünlü çifti birbirine genel olarak çok yakıştıran sosyal medya kullanıcıları daha öncesinde de Oğulcan Engin’in bebeklik fotoğrafı üzerinden sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile bebeklerinin Çocuklar Duymasın’daki Havuç gibi olacakları yönünde yorumlarda bulunmuşlardı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler