Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İle Yasemin'in Yalanı...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İle Yasemin’in Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; İlk görüşte Ayşen, Ateş’ten hoşlanır. Demir’de Yasemin’den hoşlanır ama onu Ateş’le evli zanneder. Ateş’in halasıyla kız arkadaşının gelip onun sevgilisi olduğunu söylemesiyle Ayşen’in aklı iyice karışır. Artık Ateş, ne derse desin Ayşen ona inanamaz ama kalbine de söz geçiremez. Ateş ile Yasemin, evdekileri inandırmak için ellerinden geleni yapar. Çatı Katı Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş ile Yasemin’in yalanı ortaya çıkacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Ateş İle Yasemin’in Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Çatı Katı Aşk 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efsun gelip Ateş’in sevgilisi olduğunu söyleyince, onu Yasemin’le evli zanneden ev sakinleri kandırıldıklarını anlayıp onları evden çıkartmak istiyor. Yasemin ile Efsun’un Ateş için birbirlerine girmelerini Ayşen büyük bir şaşkınlıkla izliyor. Kandırıldıklarını düşünen Celal, Yasemin ile Ateş’i evden kovuyor.

ÇATI KATI AŞK 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin hemen duruma müdahale edip, Efsun’u bildiğini, Ateş’in zengin bir ailenin oğlu olduğunu, ailesinin evliliklerini onaylamadığı için kaçıp evlendiklerini söylüyor. Ev sakinleri Yasemin’in anlattıklarına inanıyor ve Celal kiralarını ödedikleri sürece evde kalabileceklerini söylüyor. Mutfakta marifetli olan Yasemin babası için bir kek yapıyor.

Celal, Şuayip ve Demir, masanın üzerinde duran keki Süheyla’nın yaptığını düşünerek bir güzel yiyorlar. Süheyla, bu duruma çok bozuluyor. Celal bey, Yasemin’den özür dilemek için yanına gittiğinde onun ek iş aradığını hasta babası için o keki yaptığını öğreniyor ve mantıcı dükkanında ona iş veriyor.

Demir, Yasemin’in ilk iş gününde müşterilere davranışlarını, marifetini ve güzelliğiyle gözlerini ondan alamıyor. Her yerde onu görmeye başlıyor. Gülriz, Ateş’i arayıp acilen onu eve çağırıyor. Ateş, halasını Yasemin’le gerçekten evlendiğine inandırıyor. Halası ise Yasemin’in ailesiyle tanışmak istediğini söylüyor.

Ateş, Ayşen’e takım elbise diktirmek istiyor. Oda kabul ediyor. Ayşen’in kendisine inandırmak için özel hayatından bahseden Ateş, annesini hiç tanımadan büyüdüğünü ve babasının öz olmasına rağmen kendisini hiç sevmediğinden bahsediyor. Ayşen, Ateş’in konuşmalarından çok etkileniyor.

Ateş, ailesine kaldıkları evde Yasemin’le yaşadıklarını söylüyor. Onlarda ev sakinlerinin evde olmadığı bir saatte geliyorlar. Ama işleri biten ev sakinleri eve erken geliyor. Bakalım ikili bu durumu da kurtarabilecek mi?

Çatı Katı Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Ortaya Çıkan Sevgilisi İşleri Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler