Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Selin'in Kendisini Neden...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Selin’in Kendisini Neden Kıskandığını Anlamıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı 22 temmuz çarşamba günü 3. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, Serkan’la aralarındaki sözleşmeyi kimseye bahsedemediği için kendi içinde çelişki yaşar. Serkan, köpeğini bahane edip Eda’yı görmeye evine gider. İkilinin nişandan sonra aynı eve taşınmaları gündeme gelir. Eda, onunla ayrı eve çıkmayı kabul etmesine başta halası olmak üzeri arkadaşları şok olur. Serkan’ın Eda’ya karşı tavırlarının değişmesi yakınları tarafından fark edilmeye başlar. Sen Çal Kapımı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eda, Selin’in kendisini neden kıskandığını anlamıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda Selin’in Kendisini Neden Kıskandığını Anlamıyor!

Sen Çal Kapımı 3. bölüm 2. fragmanında; Eda, Serkan’ın kendisine bir yakın bir uzak davranmasına anlam veremiyor. Selin, Serkan’la konuşmak için buluşuyor. İkiliyi Eda’nın arkadaşları görüp Serkan’ın onu aldattığını düşünmeye başlıyorlar. Eda, Selin’in kendisini kıskandığını anlıyor ama nedenini henüz çözemiyor. Serkan’ın annesi de Selin’le bir olup ikiliyi ayırmanın yollarını arıyorlar.

İşte Sen Çal Kapımı 3. bölüm 2. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda’nın Serkan’ı öpmesinden sonra tüm davetliler şok olur. Serkan, Eda’dan bunun hesabını sorar. Öte yandan Eda’nın arkadaşları onun nefret ettiği adamı nasıl herkesin önünde dudağından öptüğüne anlam veremez. Eda, sosyal medyada fenomen olur. En son durumu Eda’nın halası öğrenir.

Eda, halasına iki gün önce tanıştığı Serkan’la nişanlandığını söyler. Ne arkadaşları nede Eda’nın halası işin içinden çıkamaz. Serkan, Eda’yı çağırıp onunla bir nişan sözleşmesi yapar. Eda’da imzalıyor ancak kendi şartlarını da koyar. Kendisi istemediği sürece kendisine dokunamayacağını söyler. Serkan’ın annesi şok geçirir ve evden dışarı çıkamaz duruma gelir.

Durumu düzeltmek için oğlunu arayıp hemen nişan yapmaları gerektiğini söyler. Serkan, Eda’ya çok güzel bir yüzük alır ve sonra yemeğe çıkarlar. İkili orada Selin ve nişanlısıyla karşılaşır. Eda, Serkan’la iki aydır sevgili olduklarını ve onun kendisine yaptığı sürprizleri anlatınca Selin kulaklarına inanamaz. Nişan hazırlıkları tamamlanır. Eda, kıyafetini giyer ama fermuarını kapatamayınca Serkan’dan yardım ister.

 Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Ayrı Eve Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler