Ana SayfaDizilerKuruluş Osman'ın Sürpriz Usta Oyuncu Transferi!

İlgili Postlar

Kuruluş Osman’ın Sürpriz Usta Oyuncu Transferi!

Türk sinemasının mihenk taşı Yeşilçam’ın en usta oyuncularından biri olan Cüneyt Arkın, fenomen dizi kıran Kuruluş Osman’ın kadrosuna sürpriz bir şekilde transferi gerçekleşti.. Peki Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman’da hangi rolü üstlenecek? Tüm Detaylar Haberimizde..

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman İle İlgili Açıklama Yaptı

Kuruluş Osman’ın Sürpriz Usta Oyuncu Transferi!

Bozdağ Film tarafından yapımı üstlenilen gerek yurt içi gerekse yurt dışında üst üste seyredilme rekorları kıran dizi Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna Türk Yeşilçam Sinemasının en önde gelen usta oyuncularından Cüneyt Arkın transfer oluyor.

Cüneyt Arkın Bir Aksakallılar Reisi

ADBA Tv’nin yapmış olduğu özel haberine göre ünlü sanatçı Cüneyt Arkın, yeni sezon Aksakallıların reisi olarak Kuruluş Osman seyircisi karşısına çıkacak..

Cüneyt Arkın kimdir?

Kuruluş Osman İkinci Sezonuna İddialı Giriyor..

ATV televizyonlarının popüler yapımlarından biri olan Kuruluş Osman önceki sezon boyunca aldığı reyting göstergesiyle büyük bir başarıya imzasını atmıştı. Bu yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen Kuruluş Osman uzun zamandır televizyondan uzakta kalan ünlü sanatçı Cüneyt Arkın’ı kadrosuna dahil ederek ikinci sezonda da tüm iddiasını ortaya çıkarmış oldu.

Cüneyt Arkın’dan Olay Açıklamalar!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler