Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu'nun 6 Milyon TL'lik Rolls Royce'un da Şok Zararı!..

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’nun 6 Milyon TL’lik Rolls Royce’un da Şok Zararı!..

Türkiye’nin ünlü iş adamları arasında renkli kişiliği ile tanınan Ali Ağaoğlu’nun milyonluk zarara uğradı..Ünlü iş adamının 6 Milyon TL’lik Rolls Royce’u, çekiciyle alınarak, gerekli bakım ve onarımlarının tamamlanması için İstanbul’a gönderildi. Peki lüks otomobilin başına ne geldi? Detayları Haberimizde..

Duygu Su Gülpınar’dan Ali Ağoğlu İle İlgili İtiraf!

Ali Ağaoğlu’nun 6 Milyon TL’lik Rolls Royce’un da Şok Zararı!..

Televizyon dünyasında renkli kişiliği ile ün salan iş adamı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz 16 Temmuz günü kendisine gelen bir telefon ile Bodrum’daki yaz tatilini yarıda kesip, hava yoluyla İstanbul’a dönmek zorunda kaldı..

6 milyon tl değerindeki lüks otomobili Rolls Royce Phantom’u Milas ilçesindeki Güllük Mahallesi’ndeki şantiyeye park eden Ali Ağaoğlu, ertesi gün Milas’daki bulunan şantiyedeki bekçisinden gelen bir haberle, Rolls Royce’una farelerin zarara uğrattığını öğrendi. Ünlü iş adamı, tüm işlerini bitirdikten sonra geri döndüğü Milas’ta Rolls Royce’un elektrik bağlantı kablolarının ve kompresörün kemirilmiş olduğunu gördükten sonra gerekli onarım ve bakımının yapılması üzere çekiciyle İstanbul’a gönderdi.

Ali Ağaoğlu Kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun 6 Milyon TL'lik Rolls Royce'un da Şok Zararı
Ali Ağaoğlu’nun 6 Milyon TL’lik Rolls Royce’un da Şok Zararı

Geçen Yıl 5 Lüks Otomobili Satışa Çıkmıştı..

Ünlü İş insanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz sene 300 bin lira ile 3.7 milyon lira arasında değişen 5 tane Rolls Royce markasında olan otomobillerini  satışa sunmuştu. Öte yandan ünlü iş adamı, son dönemlerde ise mali sıkıntılar yaşıdığı biliniyor..

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar, yeni sevgilisini ilan etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler