Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'dan Olay Açıklamalar!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’dan Olay Açıklamalar!

Türk sinemasının usta sanatçılarından Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı son paylaşımı ile duygulandırmıştı. Ünlü aktör, eşi Betül Arkın’dan daha önce ölmek istediğini ve bunun sebebini açıklamıştı. Yeşilçam’ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, set anılarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Arkın bu kez 1966 yapımı, ‘Fakir Bir Kız Sevdim’ filminin setinde yaşadıklarını anlattı.

Cüneyt Arkın: Dostun Yoksa Yandın…

Cüneyt Arkın: ‘Sen ne korkunç acılar çekmişsin’

Geçtiğimiz günlerde Türkan Şoray ile rol aldığı filmdeki anılarından bahseden Cüneyt Arkın, şimdi de Yeşilçam efsanesi Münir Özkul ile yer aldığı bir fotoğrafını paylaştı. Aynı filmde rol alan iki usta oyuncudan Arkın yayınladığı kareye şu notu düştü:

Filmde ben yoksul bir gençtim. Gönül Yazar zengin bir kızı oynuyordu. Kırmızı, spor, üstü açık bir arabası vardı. Film çekimleri dışında beni yanına oturtur, gezerdik. Sinema oyunculuğuna yeni başlamıştım. Aldığım üç beş kuruşla, borçlarımı kapattığımdan, aslında filmde olduğum gibi hayatta da yoksuldum. Genç, güzel, şöhretli bir kadın yanımda kırmızı spor araba altımda bir hayali yaşıyordum. Tahta kulübenin önünde Gönül Yazar’la bir sahnemiz vardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler